Symbianizm
Üye
cok sıkılrsan pmnı kapa
kımseyı dusunme
az tersle katı ol ki degerın bılınsın
bende cok guldum kıramadım
ama gerı geldı öyle seyler gördumkı aptallıgıma yandım
aynı duruma düş ıstemem
oyuzden uzme kendını kafana göre takıl cık
takma kımseyı
mıllet üzülsün gerılsın
----------Eklendi @ 02:01:38 ---------- Yazıldı @ 01:58:29 ----------
ve su sıteye üye oldugumdan berı tanıdıgım asla dedıgı lafına sonuna kadar dusunmeden atlycam nadir parmakla gösterılcek ınsan var
onlarda bılıyo kendını
gerısı bı zamandan sonra püf dıye ucuyoo
işte o püf etkısı yaratan insanlar ıcın kasma kendını
konuyu da biraz once gezlnirken gordum valla cok var oylleri benimde oldu aynısı
Geçenlerde beni sakinleştiren Anıl sinirli şimdi. Benim için maxicep sosyal bir alan değil. Çünkü kalmayı pek düşünmüyorum. Neden? Çünkü ezelden beri bu sanal illetine antipatim var. Çok defa işte bu sefer dedim yine madik atıldı. Zaten ben gitmesem de ban yerim herhalde yakında. O kadar konu açıyoruz orada sadece 1 veya 2 sayfalik yazı olduğunu gören malum yönetici 70 sayfalik konuya kilit vuruyor (BUNUN ANLAMINI SIZE BIRAKIYORUM). Anıl'in dediği gibi birimiz gitsek maxicepin umurunda mi? Benim hiç umurumda değil. Yılların tecrübesine binaen söylüyorum sanal sizin için 2.planda bile olmasın sadece tali bir meşgaleniz olsun. SON KEZ SUNU DA SÖYLEYIM : kimse unutmasın ki maxicep sadece yöneticilerin veya sadece üyelerin omuzunda yükleselemez. Daha yazacaktim da belki sonra yazarım.
Bilmem dikkatinizi çekti mi ? Bir süredir uğraşmıyorum artık. Uğraşırsam sonu kötü olacak belli ki. Birilerinin yanlış anlaması da cabası. Az kaldı zaten kulliyen giderim. Konuları açtık okusun yapsınlar.
Artık içimden gelmiyor. Paylaşmak falan. Program buluyorum başlıyorum Türkçeleştirmeye yok olmuyor ilerlemiyor vaz geçiyorum. Konu için onca uğraştım. Sitede tektir o. Ama altlarda kaybolup gidiyor ben canlandirmasam meçhule karışacak. Ulan bir Allah'in kulu da biz de yapalim demedi en son Ahmet ile Dopsy biraz uğraştı ban yediler ne olduysa
Ben senin kadar emek vermedim siteye sen gerçekten emek veriyorsun saygım var. Değmez veya değer de demiyorum orası senin bileceğin iş. Ama sosyal çevren burası olmasın diyebilirim sana. Konuyu uzatmamak için şimdilik benden bu kadar. Gerisi maxicep milletinin insanlarına kalmış. Muhtemelen birkaç kişi görecek sonra dipleri boylayacak konu diğerleri gibi. Sağlık olsun.
dogru diyon düzelcek herşey inşallah .Zaman gerek biz yardımseverlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?