Haim Revivo'Yu mafya arıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Haim Revivo'Yu mafya arıyor!
Bir dönem F.Bahçe ve G.Saray da top koşturan Revivo ülkesini terk ediyor. Bu terkedişin nedeni azılı bir mafya..
Vatan'ın haberine göre Bir dönem F.Bahçe ve G.Saray’da top koşturan İsrailli futbolcu Revivo, başı mafyayla derde girdiği için ülkesini terk ediyor. İki güçlü mafya ailesi de Revivo yüzünden karşı karşıya geldi.

Türk futbolseverler, İsrail’in yetiştirdiği en önemli futbolculardan Haim Revivo’yla 2000’de Celta Vigo’dan Fenerbahçe’ye transfer olduğunda tanıştı. Fenerbahçe’de geçirdiği üç başarılı sezonun ardından Galatasaray’a transfer olan Revivo, burada bekleneni veremedi ve 6 ay sonra ülkesine döndü.

Doğduğu kentin takımı olan Ashdod FC’yi satın alan Revivo, bu kulüpte de altı ay oynadıktan sonra Nisan 2004’te futbolu bıraktı ve iş hayatına ağırlık verdi. Ancak Ashdod kentinde önemli yatırımlara imza atan 36 yaşındaki eski futbolcu, bu yıl başında ülkenin en karanlık ailelerinden Abergil’lerin bir üyesiyle para konusunda anlaşmazlık yaşadı. Sorunu kendi aralarında çözemeyince, Revivo ve aile üyeleri arabuluculuk yapması için Aşkelon kentindeki mafya babalarından 33 yaşındaki Şalom Domrani’ye başvurdu. İki tarafı dinleyen Domrani, Revivo’nun diğer aileye yüklü bir para ödemesine karar verdi. Ancak Abergil ailesi bu kararı kabul etmedi.

AİLESİNİ DE GÖTÜRÜYOR

Bunun üzerine Domrani, eski futbolcunun para cezasını artırdı ve yurtdışına “sürgüne” gönderilmesine karar verdi. Ancak kararına itiraz etmeleri nedeniyle Abergil ailesine de tehditler savurdu. Şimdi iki aile arasındaki tansiyonun giderek arttığı belirtilirken, polis Revivo’nun yaptığı telefon görüşmelerini inceleme altına aldı. Yıldız futbolcu ise ailesiyle birlikte ABD’nin Los Angeles kentine taşınmak için hazırlıklara başladı. Ancak Revivo bu taşınma kararının “işleriyle ilgili olduğunu ve İsrail’e gidip gelmeye devam edeceğini” söyledi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt