Hagi: Hücum sistemimiz tam oturmadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Hagi: Hücum sistemimiz tam oturmadı
Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, sakatlığı bulunan isimlerin çoğunluğunun hücum oyuncusu olduğunu ve bu yüzden hücum sistemlerinin tam oturmadığını söyledi.
Galatasaray-Antalyaspor Karşılaşması sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, önemli açıklamalarda bulundu.
Hagi, ''Zor bir maç oynadık. Zor olacağını da biliyordum. Takımın şu anki durumunu bilerek bunu söylüyorum. Birçok eksik oyuncuyla maça geldik. Ama puana ihtiyacımız vardı'' dedi.
Karşılaşmada gösterdikleri mücadeleden ötürü oyuncularını kutlayan Rumen teknik adam, ''Maç içinde bazı iyi dönemler geçirdik, ama bazı dönemlerde ise rakibimiz üstünlük sağladı. Rakibin orta sahanın ilerisinde kaliteli oyuncuları olduğunu biliyordum. Bizim için önemli bir 3 puan. Bunun için mutluyum'' ifadelerini kullandı.
Yeniden Ali Sami Yen Stadı'nda olmanın nasıl bir duygu olduğunun sorulması üzerine, Türkçe olarak, ''Muhteşem'' yanıtını veren Hagi, ''Buradaki atmosferi biliyorum, Galatasaray taraftarı büyük başarılara imza atan takımlara alışkın. Hep güzel zamanlar yaşadılar. Yine böyle istekleri var. Takımın zor durumlarında hep yanında olduklarını çok iyi biliyorum'' diye konuştu.

''HEDEFİM HEP BİR SONRAKİ MAÇ''
Zaman geçtikçe takım olarak daha iyi olacaklarına inandığını aktaran Hagi, şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın iddiasının ne olduğunun sorulması üzerine, ''Benim hedeflerim haftalıktır. O hafta içinde, hangi oyuncularla çıkacağımı düşünürüm. Galatasaray'a takımın durumunu bilerek geldim. Oyuncularımız bu akşam karakterlerini ortaya koydular. Beni tanıyorsunuz, bu duruma destek olmak için risk alarak geldim. Galatasaray benim evim sayılır. Kaybedeceğim bir şey de yok. Şimdi şampiyonluğu düşünmüyorum. Sadece önümüzdeki haftanın maçını düşünüyorum. Her hafta sonu bir final bizim için. Böyle düşünmemiz lazım. Üst sıralara yetişmek için adım adım gidilmeli'' şeklinde konuştu.
Hagi, bir transfer şansı olması halinde hangi mevkiye isteyeceğiyle ilgili, ''Şu anda bu konuda herhangi bir şey söyleyemem. Elimde 26 oyuncu var. Bununla ilgili bir saniye bile düşünmedim. Benim enerjim sadece önümüzdeki maç için'' dedi.

''EKSİKLER ÖNEMLİ''
Galatasaray takımının başında geçirdiği kısa sürede en önemli eksik olarak gördüğü şeyin ne olduğu sorusuna, esprili bir şekilde yaklaşan Rumen çalıştırıcı, ''7 tane eksik oyuncumuz var'' derken, ''Gerçek bu. Hepsi hücum oyuncuları. Şu anda hücumda sistemimiz tam oturmadı. Pino gerçekten çok iyi bir iş yapıyor, ama o bir çok pozisyonda oynayabilen biri. Onun arkasında maça katılan 19 yaşında başka oyuncumuz da var. Kewell, Baros, Arda olsun, hepsini bekliyorum'' yanıtını verdi.

SABRİ: ''(ÜÇLÜ) İÇİN PİŞMAN DEĞİLİM''
Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, Fenerbahçe derbisi sonrası sarı-kırmızılı taraftarlara ''Üçlü'' çektirmesinin hatırlatılması üzerine, bu konuda bir pişmanlık yaşamadığını kaydetti.
Sarı-kırmızılı taraftarları çok sevdiğini ve onların istekleri üzerine bu hareketi yaptığını anlatan Sabri, ''Pişman değilim. Bu hakaret içeren bir şey değil. Sadece taraftarla aramdaki bir kutlamadır'' dedi.
Takım olarak Fenerbahçe karşısında galibiyeti kaçırdıkları için çok üzüldüklerini de dile getiren Sabri, ''Sanki beraberliğe sevinmişiz gibi gösterilmeye çalışıldı. Biz takım olarak soyunma odasına çok üzgün gittik. Galibiyeti kaçırdık. Taraftarımızın sevinci ise 1 puana değil sergilenen güzel futbolaydı'' ifadelerini kullandı.
Sabri, Medical Park Antalyaspor karşısında aldıkları 3 puana da çok ihtiyaçları olduğunu kaydetti.
PİNO: ''İYİ OYNADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM''
Sarı-kırmızılı futbolcu Pino ise uzun bir aradan sonra forvet pozisyonunda görev yaptığınız ifade ederek, ''Uzun zamandır forvet pozisyonunda oynamıyordum, ancak hocamız bana güvendi ve iki haftadır burada görev veriyor. İyi oynadığımı düşünüyorum. Bu hem benim için hem de takım için önemli. Zor bir maçtı. Bütün hafta 3 puan için çalıştık. İyi oldu. Bundan sonra da her gün çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız ve en iyi pozisyona ulaşmaya çalışacağız'' diye konuştu.
Galatasaray'ın Bosnalı yıldızı Misimoviç ise yeni bir ülkeye ve yeni takıma gelmenin bir oyuncu için kolay olmadığını aktararak, ''Mutlaka bir adaptasyon süresine ihtiyaç oluyor. Ben her geçen gün daha iyiye gidiyorum'' dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt