Hagi gidiyor koltuk O'na emanet!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hagi gidiyor koltuk O'na emanet!
Galatasaray'ın Arena'da Fenerbahçe'ye mağlup olduğu maç taşları yerinden oynattı... Yönetim Hagi'nin ipini çekti..

Galatasaray'ın, taraftarının biraz da olsa gönlünü alması için son şansı olan Fenerbahçe derbisinin kaybedilmesi sarı-kırmızılı takımda tüm taşları yerinden oynattı.

Hagi koltuğu Tugay'a bırakıyor!
Galatasaray'da, Rumen teknik adamla yollar ayrılıyor. Cim-Bom'un derbide ligdeki 13. yenilgisini alması yüzündensabrı taşan sarı-kırmızılı yönetim, Hagi'yi göndererek, sezon sonuna kadar takımı Tugay Kerimoğlu'na teslim edecek Galatasaray'da, Rijkaard'ın ardından Hagi de gönderiliyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Fenerbahçe yenilgisi nedeniyle Rumen teknik adamla yolları ayırma konusunda görüş birliğine vardı.

Tarihinin en kötü günlerini yaşayan Cim-Bom'un ligdeki 13. yenilgisini yeni stadı Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe önünde alması yönetim kurulunun sabrını taşırdı. Başkan Adnan Polat'ın maçtan sonra yöneticilerle yaptığı kısa toplantıda başarısız sonuçlar yüzünden Hagi'nin gönderilmesi kararlaştırıldı.
Sarı-kırmızılıların, 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Rumen hocayı göndererek, sezon sonuna kadar takımı yardımcısı Tugay Kerimoğlu'na teslim edeceği öğrenildi.

Hagi evine dönüyor!
Sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, milli maç arası nedeniyle iki günlüğüne Romanya'ya gidecek. Hagi'nin takıma izin vererek ülkesine gidecek olması kafaları karıştırdı.

Tecrübeli hocanın kriz döneminde tatil için ülkesine gitme kararı almasının yönetim kurulunun tepkisini çektiği öğrenildi.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Artık kurayla bir günah keçisi seçmenin zamanı geldi diye düşünüyorum :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...