Hafıza sorunu ve format yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza sorunu ve format yardım !
S.a size birkaç sorum olacak yardım ederseniz sevinirim arkadaslar benim nokia 701 telefonumda kendi telefon hafızası suan 311 mb bu azmı acaba ve soft format atsam *#7370# şeklinde yaparsam mağaza falan silinirmi ? hafıza azsa soft format atarak düzelirmi ?

mert41994

mert41994

Üye
Hafızanın az olması senin bileceğin birşey ama çok çok doldurman telefonu yavaşlatır. Soft formatta orjinal gelen uygulamalar silinmez. Hard formatta sadece gider. Sadece ek olarak kurduklarınız gidecektir

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Peki size göre yeterlimi bu hafıza soft fotmat atmam gerekirmi bi yararı olurmu soft atarsam ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yüklemiş olduğun uygulamalar tel hafızasındaysa yüklemelerden kaldır

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Tel hafızasına bişey yüklemedim diye biliyorum bu 311 mb normalmi güncelleme falan için yeterlimi ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
normal güncellemelerı mevcut sistemin üzerine kuruyor zaten

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Tamam dostum tesekkür ederim bu arada bu soft format atarsam hızlanma falan olurmu suanki haline göre ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
olur fazla uygulama yükleyıp kaldırma yapmayın kırık dosyalar teli yoruyor.ayrıca işlem kaydını 1 veya 10 gùn olarak ayarlayın veri sayacını gün aşırı sıfırlayın.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardesim sagolasın peki soft formatta ovi faln silinmiyor degilmi atıcamda emin olmak istiyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mağaza ve birkaç uygulama hard formatta silinir softta bir sorun olmaz

- - - Eklendi - - -

mağaza ve birkaç uygulama hard formatta silinir softta bir sorun olmaz

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Tamam saol

- - - Eklendi - - -

Soft formatı attım simdi nokia yazısı cıkıyor kayboluyor telefon acılmıyor ondan sonra ne yapıcam ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt