Hafıza Kartları İle İLgili Bi Soru Hakkında Yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartları İle İLgili Bi Soru Hakkında Yardım ?
iyi günler bugün n8 alacamda yanınada 32gblık bir hafıza kartı daha alacam sorum biraz saçma gelebilir hafıza kartları telefonun çalışma performansına etki edermi ve etkisi varsa bana hangi tip hafıza kartı ve yada hangi tip hafıza kartları önerirsiniz simdiden tesekkürler

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
okuma hızını arttırır en iyısı class10 dur performansa etkisi vardır

mkkozanmk

Üye
iyi günler bugün n8 alacamda yanınada 32gblık bir hafıza kartı daha alacam sorum biraz saçma gelebilir hafıza kartları telefonun çalışma performansına etki edermi ve etkisi varsa bana hangi tip hafıza kartı ve yada hangi tip hafıza kartları önerirsiniz simdiden tesekkürler

en önemli mesele -bence- hafıza kartının üzerinde yazan class yazısı . Eğer paran var ise class 10 al

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
100tl yi geçebilir aldığın yere bağlı olarak

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
micro sd ile arasındaki belirgin bi fark varmı arasında

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
micro sd ile hd video oynatımında takılmalar yaşarsın sdhc class10 da bu takılmalar olmaz kendi çekmış olduğun hd videolarda ve okuma hızı 20mb/saniyedir.

Coolwhisper

Üye
evet clas 10 şiddetle tavsiye olunur, hızlı yazma ve hızlı erişim sağlar, özellikle 2Gb den büyük hafıza kartlarında. tabii alacağın cihazın desteklediği maksimum büyüklükde önemli. mesela bende nokia n82 var üzerinde 2Gb kart vardı. bir ara samsungun 4Gb class6 kartını aldım, takdım, gördü fakat 2gb kadar hızlı olmadı, aksine çok yavaşladı. bende koydum kenara, eşime samsung F480i aldığımda ona taktım, gerçekten çok hızlı ve kullanışlı oldu. Yani N82 normalde 8GB kadar destekler deniyor ama uygulamada maalesef. F480 ise 32Gb kadar destekler deniyor, ben 4GB ile memnunum.

kuralsiz9

Üye
class 10 çok iyidir hepsi burada da ucuza bulabilirsin team marka aldım 8 gb 25 tl ye telefon şu an daha hızlı :oke:

cukuleaks

Üye
class10

kartal3x

kartal3x

Üye
class 10 16 gb hızlıal da 46 tl ye inmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt