mbulut123 Üye Paylaşım Için Teşekkürler Kardeş Ama Bi Halta Yaradığı Yok Programın Sadece O An Telefonda Bulunan Resimleri Buluyor
Paylaşım Için Teşekkürler Kardeş Ama Bi Halta Yaradığı Yok Programın Sadece O An Telefonda Bulunan Resimleri Buluyor
serdar433 Üye Eli öpülecek adamsın valla yiğenim yalnışlıklla hafızayı sıfırlamıştı benim kızın resmide gitti kız bana bi ton fırça attı ve buldum şimdi gerçekten ssaol
Eli öpülecek adamsın valla yiğenim yalnışlıklla hafızayı sıfırlamıştı benim kızın resmide gitti kız bana bi ton fırça attı ve buldum şimdi gerçekten ssaol
kacaksevgilim Üye hurafeden öteye gideceğini sanmıyorum ama yinede emeğe saygım sonsuz(hele ki ortada bu kadar çok emek hırsızı varken)
hurafeden öteye gideceğini sanmıyorum ama yinede emeğe saygım sonsuz(hele ki ortada bu kadar çok emek hırsızı varken)
lodosunprensi97 Üye ellerine sağlık güsel olmuş --------------- Ekleme --------------- ellerine sağlık güsel olmuş
vetferhat Üye dostum ben yer acmak için hafıza kartından bi dosya silersem bunu hiçbirşey geri döndüremez