Hafıza kartını okumuyor bi yardım edin....

Sponsorlu Bağlantılar

OgzN

OgzN

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartını okumuyor bi yardım edin....
Arkadaşlar nokia 6280 im var ama hafıza kartı okumuyor neden acaba yardım edebilirimisiniz bu telefondan bıktım artık:(:agla:bilmem::vur

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bazen böyle sorunlar oluyor hafıza kartı girişiniz yanmış olabilir veya bir biçimlendirin.?

ash54

ash54

Üye
kartın ucundaki sarı şeritler hasar görmüşse okuması imkansız

EREN0625

Üye
telefonu bastan acıp kapatıp öle dene

amusinq

Üye
telefonu bastan acıp kapatırsan olmaz telefon kapalıyken bişi yapamazsın ama eger kapatıp acarsan olabılır xD xP

ilahiislam

ilahiislam

Üye
benim hafıza kartı da benzer telfonda saglam ama pcye taktıgmda f disk görmüyo bos kart okuyucuyu taktımda f diski okuyo anlamdım sizce nedir

destroy116

destroy116

Üye
Desteklemiyor olabilir

WitchKing

Üye
kart yuvasında vardır bişey. h.kartınu başka tel. e tak dene

isyan996

Üye
ya arkadaş lar benim telefona kola doküldü ertesi gün havıza kart yuvası ve havıza kart çalışmadı havıza kartı başka telefona takıyorum okumuyor bilgisayara takıyorum bilgisayarda görmüyor ltf yardfım ne yapmalıyom

qqqwwesalak

qqqwwesalak

Üye
bnm çin malı telefonu suya düşürdüm çalıştı ama hafıza krtını okumuyor ltfen yrdım
:ağlarım:

xxmert45

Üye
ya arkadaşlar bnm trıdent mb-e55 e hafıza kartını takıyorum görmüyo yardım edebilirmisiniz :(

maxirabit

maxirabit

Üye
tozlanmış olabilir eletrik süpürgesiyle çek

minimini80

Üye
büyük ihtimalle hafıza kartın da bi sorun oluşmuştur. başka hafıza kartı takıp bi denesen

rasit29

Üye
benimde n72im var hafıza kartını çıkartıp pcye taktım şarkı felan attım sonra taktım tlfona gördü sonra birdaha çıkardım mp3leri sildim sonra taktım 2 3 kere çııkartıp sonunda bir taktım görmüyor hafıza kartını ..
telefonu kapatıp açtım aynı yine.
bir arada böyle olmuştu kapatıp açtığımda geldi ama şimdi gelmiyor.
nasıl yapacağım bilmiyorum bir bilgisi olan yardım etsin...
hafıza kartı pcde okuyor ama telefonda okumuyor...

Üst Alt