Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hafıza kartındaki uygulamayı tele taşıma
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sarı bordo
Üye
Konu Sahibi
hafıza kartındaki uygulamayı tele taşıma
arkadaşlar hafıza kartımda bir sürü uygulama var ben hafıza kartımi değiştireceğim için bazılarını telefon hafızasına atmak istiyorum bilgisayar kullanmadan olabilir mi sizce?telefonum c5 03 teşekkürler
kezban yenge
Üye
imkansız bence
0yLesineBiri
Üye
uygulamanın hafıza kartındaki klasörünü telefon hafızasına taşırsan program çalışmaya devam ediyor . Deneme yapmıştım ama yinede hafıza kartında eklentilerinin kalması ihtimali yüksek aynı kartla devam etsen çalışır diye düşünüyorum ama değiştirirsen çalışmaya bilir
SHS
Üye
taşımayla olmaz herhal, kaldırıp tekrar telefona kurcan, sonra hafıza kartı alınca yine kaldırıp bu sefer hafıza kartına kurarsın
sarı bordo
Üye
Konu Sahibi
bence büyük bi eksiklik demi
nub
Üye
Ben de 8 gb hafıza kartı almıştım,eski hafızakartındaki uygulamaları ona tasımıstım.Bazı uygulamalar gelmemişti ama %60'ı falan sorunsuz çalışmıştı
marist
Üye
Pc oLsa qizLi KLasörLeri Görünür Yapıp Hafıza Kartındaki Herşeyi KopyaLayıp DiqeR kuLLanacaqın Karta atardın. Ama İstediqin UyguLamaLarın İsmini Bir Yere Not Et Kartı Değiştirdikten Sonra Forumdan BuLup YükLersin UyguLamaLarı...