hafıza kartındaki mesajları nasıl yedeklerim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djremix

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartındaki mesajları nasıl yedeklerim
hem n73 e hemde mini sd hafıza kartını formatlıyacam resimlerimi videolarımı ve cesitli dokumanlarımı rahatlıkla yedeğini alıyorum ama hafıza kartımdaki 1500 küsür msjımın yedeğini nasıl alıcam

cadimm

cadimm

Üye
bilgisayarında eğer NOKİA PC SUİT yüklüyse o zaten telefonda ki herşeyin en ince ayrıntısına yedek alıyo format işlemini bitirdikten sonra tekrar yedeklerini telefonuna yükleyebiliyosun :)

djremix

Üye
    Konu Sahibi
varda nasıl yapılıyo osadece telefon hafızxasıdaki blgileri almıyoırkmuydu yanlışl bşey yapmak istemiyorum yardmcı olurmusun

cadimm

cadimm

Üye
hayır hazıfa kartınfdakileri de alıyo sen en son sürümünü yükledin mi pc ye?onu bi söyle bakalım ;)

djremix

Üye
    Konu Sahibi
tabikide her fırsatta kontrol edityorum zaten nokianın sitesinden indirdim 3/4 gun once

cadimm

cadimm

Üye
- Telefonunu Pc'ye Bağla
- Saatin Yanında Bi Telefon Simgesi Görüceksin 2 Defa Telefon Simgesine Tıkla
- Tıkladığın Zaman Önüne Nokia Pc Suite'nin Ekranı Çıkıcak.
- Kutu Gibi Bişey Var İçine Ok İşareti Giriyor.Üstüne Gelince De Yedekle Yazıyor(espri :D) Ona Tıkla 1 Defa
- Karşına Nokia Content Copier Penceresi Açılıyor.
- 1.Adımda " İstenen Telefon içeriğini Pc'ye Kaydedilmiş Yedekleme Dosyasına Yedekleyin " Yazısının KArşısında Kutu Gibi Bişey Var İçine Ok İşareti Giriyo Ona Tıklayın.
- 2.Aşamada " Yedeklemek İstediğiniz İçeriği Seçin.Kullanıcı Dosyalarında,Görüntüler,Videolar,Müzik Ve Kullanıcı Belgeleri Bulunur." Diye bi Pencere Açılıcak.Kutuların Hepsini İşaretleyip İleri Diceksin.
- 3. Aşamada " Yedekleme Dosyası Aşağıda Belirtilen Klasörde Depolanacak.Başka Bir Klasör Seçmek İçin Gözat'ı Tıklayın. " Diyo Siz İleri Tıklayın Çünkü Pc'nizde Kayıtlı Olan Nokia Dosyasının İçine Kayıt Edicek.Veya Yeni Bir Dosya Yada Klasör Açabilirsinizde.İleri Dediğinizi Varsayıyoruz :)
- Ve Yedekemeye Başlıyor.Bu İŞlem Sırasında Telefonu Kullanmayın Ve Bağlantıyı Kesmeyin Telefonunuz Zarar görebilir.
- Nokia Content Copier'den Çıkmak İçin Kapatı Tıklayın.
- Ve İŞlem Sona Eriyo Tebrikler :D

NOT: İŞLEMİ KENDİM YAPTIM Bİ SORUN YOK.

djremix

Üye
    Konu Sahibi
oke saol aksama dogru deniycem

cadimm

cadimm

Üye
eğer akşam deniyicceksen 8 gibi sitede olurum o zaman daha açıklamalı yaparım ;)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
iki şekilde yedekleme yapabilirsin.
1 senkronize ederek mesajların outlook da olur(ayrıca tel.no.yer.imleri vs.)
2 pc süit ile yedekleme dosyasına isterseniz kullanıcı dosyaları dahil herşeyin yedeğini alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt