Hafıza Kartındaki Mesajlar

Sponsorlu Bağlantılar

Dtn

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartındaki Mesajlar
Hafıza kartında mesajlar nerede saklanıyor Arkadaşlar?
Mesaj hafızamı C sanıyordum unutmuşum E`ye aldığımı,hafıza kartını biçimlendirdim mesajlarım gitti haliyle,ama bütün dosyaların yedeğini almıştım bilgisayara,kurtarmak mümkün müdür??? :(

uribaju

uribaju

Üye
pc suite ile aktarabilirsin

Dtn

Üye
    Konu Sahibi
Açıklayabilir misin biraz daha nasıl yapacağımı? yani şöyle bir sorunum var,telefonda mesajlar görünmüyor,dosyalar elimde ama telefona atınca da göremiyorum biçimlendirdiğimden :bilmm

uribaju

uribaju

Üye
telefona attiginda da gozukmuyorsa bir sorun var bence format at sonra pc suiteyi yukleyip yedekleme yerine gelip ordan telefonuma aktar benzeri bir secenek olmasi lazim.

Dtn

Üye
    Konu Sahibi
Hmm deneyim bir,ama daha önceden pc suite`e yedeklememiştim mesajları,çıkar mı ki telefona aktar seçeneği :allalla: neyse bakayım da sonucu yazarım sağol :oke:

'Patron

'Patron

Üye
Telefonla Senkronıze et.

Dtn

Üye
    Konu Sahibi
olmadı Arkadaşlar :( dediğim gibi daha önce yedek almamıştım ovi suite üzerine,bu yüzden sadece şu anda mevcut olan mesajları görüyorum,formattan sonra gelen-gidenleri,ovi suite ise bomboş.
peki başka yardım edebilecek var mı?sorunumu tekrarlayayım,
elimde kartı biçimlendirmeden önceki bütün dosyalar (private resource vb) var,ama bunların hepsini geri atmama rağmen karta,mesajlarım görünmüyor. Bi şekilde kurtarabilir miyiz???

pasha14

pasha14

Üye
İmkansız.

Dtn

Üye
    Konu Sahibi
Daha önceden private klasörünü sildiğimde silinmişti mesajlar ama.burada saklanmıyorlar mı? :allalla:

ecel54

ecel54

Üye
private\1000484b\mail2 bu klasörde bluetooth ile aldığın dosyaları ve mesajları bulabilirsin. Bluetooth ile aldıklarını direk al. Mesajları pc de not defteriyle tel de hex gösterici ile aç. Benim tel 5800 klasör adı uymayabilir.olmazsa. Mail2 klasörünü ara bulursun.

• Beğen
Tepkiler: Dtn

Dtn

Üye
    Konu Sahibi
Oo çoook teşekkür ederim ! :halay3:
Telefona geri yükleyemiyoruz sanırım,ama tekrar ulaşabilmek bile süper,eyvallah :good:
iki sorum var yalnız,bilgisayardan baktım şimdi, tükrçe karakterler görünmüyor not defteri ile,neyle açarsam görünür bir fikrin var mı?çok da sorun değil gerçi ama.
Bir de, hex gösterici dediğin nedir kardeş :bilmm

ecel54

ecel54

Üye
tele x plore yükle dosyanın sonuna .txt ekle aç. Açmazsa x ploreden dosyaya gelip menü dosya hex gôrüntüleyiciyle aç oku.

Dtn

Üye
    Konu Sahibi
Hmm,tekrar çok teşekkürler,Allah ne muradın varsa versin :op:

Üst Alt