hafıza kartında kendiliğinden dosyaların exe leri oluştu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deforze

deforze

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartında kendiliğinden dosyaların exe leri oluştu

resimdede görüldüğü gibi saçma sapan exe dosyaları oluştu.teli pc ye bağlamıştım sonrasında böyle oldu.zaten dosyalarda gizlenmiş gözükmedi x plorer ile hallettim şimdi bu exeleri silsek bir şey olur mu?

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
benim de başıma geldi bu. ben winrarla açtım . Orada hem exe hemde normal dosyalar vardı. Normallerini attım pcye. Snra karta format attım.

----------Eklendi @ 01:22:00 ---------- Yazıldı @ 01:21:00 ----------

ama o pcde yapma bunu . Yine bulaşır

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
virüs girmiş

tuhafbirfikir

Üye
evet virüs bu

awdil

awdil

Üye
Nod32 ile hafıza kartın bilgisayara takılıyken bir tarama yap.Muhtemelen turuva atı denilen virüs bulaşmıştır.Ayrıca bilgisayarınıda tara.

mstf_l

mstf_l

Üye
virus falan girgi yok bilgisayara takınca arada boyle oluyor xplore normal klasorlaerin gizlidir sanırım burayı yapmısın zaten simdi bu exe uzantılıları silebilirsin

----------Eklendi @ 06:46:51 ---------- Yazıldı @ 06:45:16 ----------

sanırsam bunuda nokia file browser yapıyor cok anlamadım ustteki arkadaslarada aldırma kac symbian virusu gordulerde konusuyorlar anlamadım

awdil

awdil

Üye
Malesef mustafa aynı sorun bende de vardı lakin exe uzantıları vs.silmekle olumlu bir sonuç alamadım.En sonunda görüntülerin arasında autarin adlı bir dosya farkettim.Bu dosya ne siliniyor nede düzenlenebiliyordu.

Bu arada yazım dilinin kalitesi o kadar düşük ki,anlamak için üç kez okumak zorun da kaldım.İlla yardımcı olmak istiyorsan ol,lakin üstteki,alttaki arkadaşlara atıf yapmak nahoş oluyor kardeşim.

mstf_l

mstf_l

Üye
ben sana laf atmak istemedim ama sana da dokunmus kusura bakma ama onune gelen telefonda garip birsey oldumu virus diyor ben buna kızıyorum sanki tum virusleri

bı benim iki telefonda Basıma geldi bu sorun ise suydu butun dosyalar gorunmez birde aynı adda exe dosyaları var dosyalar gizli oldugu icin dosya yoneticisinde gozukmuyor ama exeleri gozukuyor biz de bunu exe ye donustu sanıyoruz arkadasında sorunu bu ama xplore den girip exeleri silip kalsorleri gorunur yapınca halloluyor

Ben hala senin sorunu anlamadım o autorun dosyası zaten virus degildirki onu pc den normal duzenleyemezsin cunku o diskin bilgisayarda otomatik calısmasını saglar

Bu arada sende exe leri silince ne oldu

awdil

awdil

Üye
Neyse,bir kusur varsa ve yanlış anlaşıldıysak sen de kusura bakma.

Exe leri silince otomatikmen klasörün için de ne varsa onlarda siliniyor.Ben başka bir yol bulamadım.

sevdimki

Üye
o bir bilgisayar virüsü. Telefona zararı yok. Ama onları elle temizlemeyle bitiremezsin. Çünkü her klasörde klasörun adıyla bir exe bulunur. Bilgisayarına iyi bir antivirüs kurup taramalısın. Telefonda xplore ile klasör adı.exe şeklinde olan dosyaları silersen klasöre birşey olmaz. Silindi diyen yanlış yapmıştır. Tüm klasörlerde değil de sadece root'ta varsa o exeler xplore ile silinebilir

AHMED...

AHMED...

Üye
biçimlendir atıver:ehe

'h716043'

'h716043'

Üye
spam mesaj yasak ban alabilirsin ben bi ara yaptım ban aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt