hafıza kartında başlangıçta yükleniyor hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratsim67

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartında başlangıçta yükleniyor hatası
Arkadaşlar ben telefonu her açtığımda ''hafıza kartında tamamlanamayan yüklemeler var lütfen uygulama yöneticisine gidin'' gibi bi hata alıyorum acaba sorunu düzeltebilirmiyim.. Telefonumda hackli bu arada nokia e63..

mstf_l

mstf_l

Üye
benim de durum aynı telefonda aynı sorun fazla kafaya takacak birsey degil bence :oke:

muratsim67

Üye
    Konu Sahibi
olsun ben o sorunu halletmek istiyorum

waycell

waycell

Üye
tele format atıp karta atmadığın zamanlarda olan bişey kartı biçimlendirip programları tekrar yüklersen eminimki düzelecektir

Symbianist

Symbianist

Üye
Hayır o hatanin çözümü şudur: c ve e diskinde private/10202dce klasörünün içindeki sadece .sis uzantili olan dosyaları silin. Klasörü değil içindekileri...Not: programlar silinmez korkmayın.

muratsim67

Üye
    Konu Sahibi
Hayır o hatanin çözümü şudur: c ve e diskinde private/10202dce klasörünün içindeki sadece .sis uzantili olan dosyaları silin. Klasörü değil içindekileri...Not: programlar silinmez korkmayın.

Çok sağol.. İşe yaradı.. Ama o klasördeki tüm uzantılar sis ti bende hepsini sildim düzeldi...

Symbianist

Symbianist

Üye
Doğru yapmışsın. Geçmiş olsun.

BrainFree

BrainFree

Üye
:konu güncell)

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Bendede vardı hata. Sildim gitti

BrainFree

BrainFree

Üye
Hata veriyordu olum. Yüklenemedi diyordu. :@ :kop:

Ben kırmızı tuşa basıp arkaya atıyodum 15 saniye felan sonra uyarı veriyodu, söverek uyarıyı kapatıyodum vs. Girmeyim o tarafa ban yerim :)

Mücahit G

Mücahit G

Üye
=D ben öyle telefona bakıyordum malzeme gibi :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt