Hafıza Kartına Şifre Koydum Ama Şifresiz Giriyor (YARDIM)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartına Şifre Koydum Ama Şifresiz Giriyor (YARDIM)
Yardımcı Olursanız Sevinirim Teşekkür Ederim Şimdiden.(h)

• Beğen
Tepkiler: 25harun25

sagopagrup

sagopagrup

Üye
Hafıza kartını başka bi telefona tak ve öyle ulaşmaya çalış hafıza kartına arkadaşım bakalım şifre soruyormu sormuyor mu ilginçtir ama telefonun kendi hafıza kartına kendı telefonun üzerinden şifre koyunca giriş için şifre sormuyor ama başka bi telefona taktığında şifre soruyor .. Deneyebilirsin bunu sonra sonucu yazarsın .

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Saol Kardeş Denicem :) Yanlış Bişey Aslında Önemli Olan benim Telefonumda Şifre İstemesi.

somsiiiii

Üye
eveet bendede aynı sorun var bi yardımmm

reflexs

Üye
Arkadaşlar şifrelediğiniz hafıza kartı sadece başka telefonlardan ve bilgisayardan okunamaz... kendi telefonunuzdan boşuna denemeyin. Maalesef Nokia S40 Serisinde şifreleme yapamazsınız... Onun yerine FileExplorer diye bir program var, onunla klasörleri gizlersiniz ve telefondan klasörler görünmez...

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Bir daha Nasıl Görünür Yapıcaz :)

sagopagrup

sagopagrup

Üye
Aynı programla tekrar görünür yapabilirsin arkadaşım zaten menüsünde gizle/göster seçeneği mevcuttur..
Bu arada programın çalışma mantığına gelirsek örneğin hafıza kartını pc ye taktığın zaman bi dosyayı gizlersen telefonda o dosya görünmez o programda bunu telefon için yapıyor yani telefon üzerinden aynı mantıkla klosörleri gizleyebiliyorsun ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt