Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hafıza Kartına Flash Atmak
Sponsorlu Bağlantılar
ErdiAlemdaar
Üye
Konu Sahibi
Hafıza Kartına Flash Atmak
Hafıza kartına flash atılabiliyo mu ? Hani telefona atıyoruz ya yazılım baştan yükleniyo. Bakın formattan ve biçimlendirmeden bahsetmiyorum. Hafıza kartına flashtan bahsediyorm ?
PYTHONs
Üye
büyük ihtimal yapamassın kardeş (büyük ihtimal, bi çıkıntı çıkarsa yapabilir mi bilemem) . işletim sistemi direk anakartın rom belleğine kuruluyor kabloyla rom bağlantısı oluyor yazılım yüklerken.
hafıza kartına os kurman mümkün değil (galiba)
ErdiAlemdaar
Üye
Konu Sahibi
Hafıza kartını telefona taktığımda hafıza kartı bozuk diyor. Içinde çok önemli şeyler var bide
PYTHONs
Üye
adaptörle felan bilgisayarda okutmayı denedin mi?
ErdiAlemdaar
Üye
Konu Sahibi
Askerde olduğum için daha deneyemedim. Ama büyük ihtimal bilgisayara takınca direk biçimlendir dicek
PYTHONs
Üye
hayır ondan değil adaptorle takarsan pcye sorunun hafıza kartındamı yoksa telefonun okuyucusundamı oldugunu anlayabiliriz. hafıza kartını başka telde okutmayı denedin mi?
ErdiAlemdaar
Üye
Konu Sahibi
Yeni hafıza kartı aldım telefon okuyor. Başka telefona takıncada okumuyor.
PYTHONs
Üye
valla o zaman toz felan yapışmıştır temizle tak çok olmuştu bende.
ErdiAlemdaar
Üye
Konu Sahibi
Hayır anlamadın. Yeni hafıza kartını benim telefon okuyor. Ama diğer bozuk olan hafıza kartını okumuyor. Bozuk olan hafıza kartını hiç bi telefon okumuyor
PYTHONs
Üye
dediğini anladım sorun hafıza kartında okutabilirsen ya pcde okutacaksın ya da bilmiyorum okumaz herhalde
MaxWheel
Üye
hafıza kartına flash atmak mı ?flash atmak z romuna kurulum dosyalarını yerleştirmek bu dosyaşara core dosyaları deniliyor pc den bu dosyaları hafıza kartına atarsan bi nevi flaslamak olur ama tel asla hafıza kartından baslamaz fakat baslatabilenleri duymustum
ErdiAlemdaar
Üye
Konu Sahibi
Demek istediğimi anlamıyosunuz ki. Onun bi programı vardı ama adını unuttum. Kartı baştan yaratıyordu. Mmcmedic mi tam hatırlamıyorum
cihat04
Üye
arkadaş bada telefona android kurdu.başta sistam hafıza karttaydı iki tuşa aynı anda basınca android açılıyodu