Hafıza Kartımda Virüs Var

Sponsorlu Bağlantılar

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartımda Virüs Var
Arkadaşlar Nasıl Oldu Bilmiyorum Ama Bi Yerden Virüs Bulaştı ve Telefondan Dosya Yöneticisine Girdiğim zaman Hiç Bişey Yok Pc den Baktığımda İse DCIM.exe Music.exe Other.exe Falan gibi Klasörler Oluşuyo. PC de Virüs Programı Kullanmıyorum. Virüs Galiba Pc de de var Nasıl Halledebilirim.

- - - Eklendi - - -

Hangi Virüs Programını Kullanmamı Önerirsiniz

Metin137

Metin137

Üye
microsoft essentials kulan derim

O-Xan

O-Xan

Üye
exe virüsü bulaşmış sana. Benim de flash belleğe bulaşmıştı malesef biçimlendirmek zorundasın. Biçimlendirmeden önce Google'den '' Exe virüsü silme '' diye tarattır PC ni temizle öncelikle.

curtaincall

curtaincall

Üye
Bilgisayarın çok hızlıysa kaspersky kullan, satın al 1 yıllık.100 liraya vatanbilgisayarda var. İnternetten indirirsen sürekli aramak zorunda kalırsın.
Bilgisayarın yavaş ise eset nod 32 kullan. 5.. sürümü var internette ama sen 4ü indir. Onda ***** te var. Update ediyor kendini. Eğer ***** i iyi yaparsan tabi.
virüslü sisteme antivirüs programı kurmasan daha iyi. İlk bi format at bilgisayara. Bundan sonra herşeyin temiz olsun

MrExpert

MrExpert

Üye
Virüslu sisteme sonrada virüs programİ kurarak temizleye messin format at virüs programi olarak ödüllü dunyanin en iyisi olan avg 2011 yada. 2012 yi kullan....

MaxipmaN

Üye
hafıza kartına format at ondan önce avast kur

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Zaten bilgisayarından bulaşmış telefonun virüsü değil :D
en basit pc antivirüs programı bile işini görür, istediğini kur ve temizlet :oke:

Hafıza kartını pc'de açıp Araçlar>klasör seçenekleri>görünüm den gizli dosya ve klasörleri gösteri işaretle
Korunan işletim sistemi doayalarını gizle tikini de kaldır uygula...
Eğer karta birşey yapmadıysan tüm dosyaların orada olacak :spr

aleranol

aleranol

Üye
bana kalırsa bitdefender kur sistemi de yormuyo en manyağı o. Exe virüsü çok zevkli bazen silinmiyo hata veriyo :) dediğim gibi bitdefender kur.

ecel54

ecel54

Üye
x-plore ile hafıza kartına gir ve exeleri sil

- - - Eklendi - - -

bilgisayardakini silmek için combofix kullanabilirsin. hafıza kartını telefondan halledemezsen telefonu depolama modunda bilgisayara bağla, sonra bu programı indir, buradan hafıza kartına gir önemli dosyaları yedekle sonra hafıza kartına format at ya da windows gezgini ile hafıza kartına gir, adreş çubuğuna girmek istediğin klasörü yaz, örneğin E/DCİM, E/others ve dosyalarını yedekle

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
    Konu Sahibi
Pc Özelliklerim İntel Core 2 Duo 3.6 Ghz
2GB Ram DDR2
1Gb Ekran Kartı Nvidia 9500gt
Telefonumdaki Hafıza Kartını Ve Kendi Hafızasını Biçimlendirdim. C ye Dokunmadım Onda bi Sorun yok
Pc yede Format Atcam ama sadece C ye atsam geçer mi .
Olayın Aslı Şu Şekilde Oldu İnternet Kafede bi Tane Oyun (Ç)Aldım Önce 4gb Kingston Flasş ıma attım Galiba Flaşımda Virüs var Sonra Flaştan Telefona attım Telefondan PC ye Attım Oyun D de . Şu Aralar Fazla Bakamıyorum Pc ye ama Bayramdan Sonra Halledecem Ben Virüsleri. Bide Bana Önerebileceğinz Programların Linkleri ile Atarsanız Çok Memnun Olurum

ecel54

ecel54

Üye
2GB Ram DDR2
Telefonumdaki Hafıza Kartını Ve Kendi Hafızasını Biçimlendirdim. C ye Dokunmadım Onda bi Sorun yok
Olayın Aslı Şu Şekilde Oldu İnternet Kafede bi Tane Oyun (Ç)Aldım Önce 4gb Kingston Flasş ıma attım Galiba Flaşımda Virüs var Sonra Flaştan Telefona attım Telefondan PC ye Attım Oyun D de . Şu Aralar Fazla Bakamıyorum Pc ye ama Bayramdan Sonra Halledecem Ben Virüsleri. Bide Bana Önerebileceğinz Programların Linkleri ile Atarsanız Çok Memnun Olurum
yazdıklarımı yapsaydın olurdu ama neyse format atmadan önce bence bu programı kurup virüsü temizle, temizlemezse format atarsın

sublieutenant

sublieutenant

Üye
2GB Ram DDR2

Zaten çoğu virüs pc'ye bu şekilde girer :D
ama C'ye format atmak öyle kolay değil, c diskine format windowsu yeniden kurmaktır :oke:

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
    Konu Sahibi
Ben Haftada Bir Can Sıkıtısından Telefona Flash Pc ye Format Atıyorum da Yani Az çok Biliyorum

nih4n

Üye
merhaba benim telefonum açılmıyordu telefoncuya götürdüm hafıza kartını cıkardı açıldı. hafıza kartında sorun var dedi bende pc de biiçimlendirdim ama 8gblık bos alan yerine 7.40 yazıyor ve hala taktıgımda tel açılmıyor. virüs bulunmuyor ne yapmam gerek

ecel54

ecel54

Üye
merhaba benim telefonum açılmıyordu telefoncuya götürdüm hafıza kartını cıkardı açıldı. hafıza kartında sorun var dedi bende pc de biiçimlendirdim ama 8gblık bos alan yerine 7.40 yazıyor ve hala taktıgımda tel açılmıyor. virüs bulunmuyor ne yapmam gerek

7.4 yazması normal. telefon için başka bir hafıza kartı ile dene onuda kabul etmezse hafıza kartı girişinde sorun vardır.

Üst Alt