hafıza kartım virüs kaptı

Sponsorlu Bağlantılar

yusufhaha

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartım virüs kaptı
arkadaşlar hafıza kartım virüs kaptı bilgisayara taktığım zaman disk biçimlendirilsinmi diyor çözümü bilen varmı?

kanat_58

kanat_58

Üye
arkadaşım biçimlendirmekten başka çare yok biçimleme yi yaptıktan sonra recuva programını indir yükle silinen dosyaları rahatlıkla geri getirir bunu birçok defa denedim arkadaşlarımın hafıza kartında

yusufhaha

Üye
    Konu Sahibi
Flash Memory Toolkit bu program hafıza kartındaki bütün verileri alıyor ve masaüstüne kopyalamanı sağlıyor ama bi b*ka yaramadı. Bende biçimlendirdim. Hafıza kartı şimdi boş o programı biliyorum ama tekrar getirip hafıza kartına yüklemek için satın almamı ister.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
doktora götür

Invoke

Invoke

Üye
arkadaşım biçimlendirmekten başka çare yok biçimleme yi yaptıktan sonra recuva programını indir yükle silinen dosyaları rahatlıkla geri getirir bunu birçok defa denedim arkadaşlarımın hafıza kartında

Hepsi gelmez ama.

yusufhaha

Üye
    Konu Sahibi
Sadece dosyaların %80i yada %90i geri geliyor onlarda yarım yamalak. Hafıza kartı şu an biçimlendirirmiş. Boş bir şekilde duruyor. recuva programını bir deneyim hiç yoktan bir şansımı deneyim.

kanat_58

kanat_58

Üye
bu tür durumlarda önemli olan biçimlendirdikten sonra hafıza kartı yada flash bellek her neyse içine dosya yazılmamış olması lazım yani her hangi bir dosya koymamanız gerekir ben bu programla çok dosya kurtardım eğer denediysen cevabı yazarmısın

zombaka

zombaka

Üye
sıcak çay koy bütün gece terlet hiç bişeyi kalmaz

nokia_belle

nokia_belle

Üye
virüs kapacağı yer belli olmuyor ki,bazen mesajla bile virüs geliyor

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Bu sorunu yasayacam diye odum kopuyorum

yusufhaha

Üye
    Konu Sahibi
bu tür durumlarda önemli olan biçimlendirdikten sonra hafıza kartı yada flash bellek her neyse içine dosya yazılmamış olması lazım yani her hangi bir dosya koymamanız gerekir ben bu programla çok dosya kurtardım eğer denediysen cevabı yazarmısın

biçimlendirdikten sonra bir kaç dosya attım içine sonra recuvar denedim.pek ise yaradığını söyleyemem. Ama başka hafıza kartında denedim tek kelimeyle muhteşem

время

время

Üye
Hafıza kartını biçimlendir. Daha sonra REVO programı ile silmiş olduğun dosyalırı geri getirebilirsin. ;)

Üst Alt