Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hafıza kartı yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ademfarzet
Üye
Konu Sahibi
hafıza kartı yardım
Mmc Hafıza kartıma şifre koymuştum, telefona format attım kartı artık ne telefon nede bilgisayar görmüyor.biçimlendiremiyorum bile. düzeltmenin yolunu bilen varmı? dua alırsınız...
the_poison
Üye
sitede bununla ilgili bi program var ara bi bak arkadaşım
eses_nuri
Üye
MMC medic adlı bir programcık mevcut bunu dene derim ama bilgisayar görmüyorsa programdada sorun yaşayabilirsin boyutu nedir kartın ?
hackerby17
Üye
bu sorun bendede vardı çözemedim en yakın yetkili teknik servise ilet telefonu cok önemli bilgiler varsa üzülürüm
hayırlı olsun hackerby17 almışsın telefonu memnunmusun bari biraz anlatta aramızda alacak arkadaşlar mevcut misalen "ben" bilgimiz olsun telefon hakkında yanlız bir şeye dikkat et objektif ol ki bizleride yanıltma
hayırlı olsun hackerby17 almışsın telefonu memnunmusun bari biraz anlatta aramızda alacak arkadaşlar mevcut misalen "ben" bilgimiz olsun telefon hakkında yanlız bir şeye dikkat et objektif ol ki bizleride yanıltma
dediğinden pek birşey anlamadım eski telefonum 3230 du ondada aynı problem vardı ondan bahsetmistim benim telefon hala serviste kafayı cizcem 1000ytl verdim daha merkez servise gönderildi yazıyor