Hafıza kartı virüs

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnTiMaSKe

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartı virüs
Arkadaşlar bana kafayı yedirtecek bir sorunum var, hafıza kartımda bir virüs var. (Autorun falan demeyin, çoktan sildim) virüsün özelliği şu; img diye klasör açıyorum img.exe diye klasör görünümlü bir dosya açıyor ve gerçek dosyayı gizli hale getiriyor. exeleri sildikçe yenisi geliyor. {¾«²ÊÊÓƵ} bu isimde bir exe var ve hiç silinmiyor kafayı yiyeceğim yardımcı olursanız sevinirim.

Not:konuyu açmam gereken yer burası değilse özür dilerim, zira forum bana gerçekten karışık geliyor nereye açacağımı bilemedim.
 


cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Biçimlendirmeyi dene :oke:
 

AnTiMaSKe

Üye
    Konu Sahibi
açıkçası o konuda da bilinçsizim sadece hafıza kart okuyucum var usb biçimlendirir gibi biçimlendirmeyi deniyorum hata veriyor, bir program yükledim bu siteden o da tıkanıp kapanıyor...Bir yol gösterebilir misiniz, hiç değilse nasıl biçimlendireceğime dair?

----------Eklendi @ 23:51:22 ---------- Yazıldı @ 21:53:24 ----------

Çok teşekkürler, sorun kendi bilgisayarımdaymış meğer tespit ettim. Çözüldü sorunum.
 

oktay3838

Üye
kardeş sana yardımcı olayım bende bir progam var her türlü usb telefon bilgisayara baglı oldumu bicimlerdirmeyi gec format atıyor ter temiz oluyor...adı usb format die arat google da. cıkar

----------Eklendi @ 03:31:03 ---------- Yazıldı @ 03:29:00 ----------

ben de 58 00 kullanıyorum benim telede girmisti autorun.inf cok manyak silinmiyor cogalıyo ve alman nak die bir virüs vardı kendini cogaltıyordu. Ben yaptım istersen sana da yardımı olurum
[email protected] ekle yardımcı olayım msn adresim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt