Hafıza Kartı ve QT sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dready112

dready112

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartı ve QT sorunu
telefona fw atıyorum, henüz hiç bi şey yüklememişken hafıza kartımı biçimlendirebiliyorum ama telefona programlarımı yükledikten sonra dosya yöneticisine girip biçimlendirmeye çalışınca menüye geri atıyor biçimlendirmeden. böyle olmaya başladığından beridir de foursquare'ı yükleyemiyorum, qt yüklüyorum "qt webkit bileşeni eksik" diyor. sorun nerde acaba ?

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
qt installer ile qt web kit ayrı sistem prolarıdır. Qt web kit ve diğer proları forumda paket halinde verilmiştir ordan indirebilirsiniz.

Hafıza kartı sorunu içinde: Açık uygulama olabilir (arkaplanda) onu kapatmak için ramblow programını kullanarak kapatabilirsin. (forumda var)

dready112

dready112

Üye
    Konu Sahibi
qt installer ile qt web kit ayrı sistem prolarıdır. Qt web kit ve diğer proları forumda paket halinde verilmiştir ordan indirebilirsiniz.

Hafıza kartı sorunu içinde: Açık uygulama olabilir (arkaplanda) onu kapatmak için ramblow programını kullanarak kapatabilirsin. (forumda var)

Elimde qt kurulum dosyaları var, daha önce kuruyordum sorun olmuyordu, bu hafıza kartı sorunuyla beraber başladı. Hafıza kartını, sadece telefona hard format atınca biçimlendirebiliyorum. Başka hafıza kartıyla deneyip, sorun hafıza kartında mı bakmam lazım. Ama alakası yok sonuçta kullanılabiliyor ve bilgisayardan falan biçimlendiriliyor. Nedir sıkıntısı belli değil.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
hackle teli

dready112

dready112

Üye
    Konu Sahibi
telefon'a sürekli cfw atıyorum zaten

anılbaran

anılbaran

Üye
önce karta sonra tele format at :hmmm

dready112

dready112

Üye
    Konu Sahibi
onlarca format ve fw attım sonuç alamadım. Telefona bi şey olduğu kesin ama sorun nerde çözemiyorum :) hafıza kartında demekten başka çarem kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt