Hafıza kartı tema silme, yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kendin_ol_19

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartı tema silme, yardım
Tema seçerken telefonu temayla dolduruyoruz. Peki hafıza kartına yüklediğimiz bu temaları nasıl silebiliriz? Dosyalardan bahsetmiyorum. Bu denediğim temalar uygulama yöneticisinde yok, hafıza kartına yüklü "*.sis" dosyalarını silerek de ortadan kalkmıyor. "Ekle kaldır" gibi bir olay var mi? Denediğim 100'den fazla temayı "Tema Genel" listesinden nasıl kaldırabilirim? Fikri olan var mi?:kop:

--------------- Ekleme ---------------

yanlış smiley koymuşum:hmmm Bilen yok sanırım

kadir_ramazan

Üye
5800 usb kalblosu ıle pc ye bagladım hafıza kartındakı private klasorunu bulup ıcındekı 10207114 isimli klasoru tıklayıp ıcerısındekı import klasorunu tamamen sıldım. yaklasık 81 temayı boyle sılebıldım. ben yapabıldım ve bukadar basıt..:bye2::bye2:

• Beğen
Tepkiler: Ene524
tarik2731

tarik2731

Üye
bende frame mi flame mi ne diye bir tema yükledim.şimdi bazen ekran kayboluyor.indirdiğim temaları sildim ama düzelmedi.biri arıyor ekranda kim olduğunu göremiyorum,kızağı açınca ekran gelirdi şimdi 3-5 denemeden sonra açılıyor.format harici çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi?:vur:vur:vur

Ene524

Ene524

Üye
5800 usb kalblosu ıle pc ye bagladım hafıza kartındakı private klasorunu bulup ıcındekı 10207114 isimli klasoru tıklayıp ıcerısındekı import klasorunu tamamen sıldım. yaklasık 81 temayı boyle sılebıldım. ben yapabıldım ve bukadar basıt..:bye2::bye2:
Kardeşim çok teşekkür ederim senin sayende bende sorunumu hallettim :alkis

yunus5055

yunus5055

Üye
Xploreden de yapılıyo .. Sistem in içinde bulunuyo temalar .. S60 v3 ve v5 telim olmadı hiç .. yolu soyleyemem :) ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt