Yardım Hafıza Kartı Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Bloodrayne.

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartı Sorunu
Arkadaşlar benim telefonum Nokia C6-01 telefonum 2 gün önce hafıza kartını okumamaya başladı. Bir kaç konuya baktım fazla yararlı olmadı. Bilgisayarıma taktım bilgisayarda okumadı. Acaba hafıza kartı bozuk mu? Şimdiden Teşekkürler..

NOT: Hafıza kartı adaptöründe sıkıntı yok.

ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
aynı problem benim başıma gelmişti, sürekli çıkar tak çıkar tak bozuluyomuş bi müddet sonra hiç inandırıcı gelmemişti bana ama micro sd ise böyle bi problem olması mümkün bi telefoncuya göster derim :/

balee

Üye
arkadaşlar ben c601 kullanıyorum mesajlaşma
simgelerini nerden bulabılırım

Bloodrayne.

Üye
    Konu Sahibi
Tek çözük telefoncu mu ya? Teşekkürler. :bigstar:

ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
Tek çözük telefoncu mu ya? Teşekkürler. :bigstar:
telefonun veya bilgisayarın başka hafıza kartlarını okuyorsa adaptörde sorun yok diyosun bide sanırım bozulmuş :D aynı sorundan yaşadım bilgilendirmek istedim başka bi arkadaş gelir şu söyle olucak bu böyle olucak derse bilemem, rica ederim :)

RedMaker

RedMaker

Üye
telefonun veya bilgisayarın başka hafıza kartlarını okuyorsa adaptörde sorun yok diyosun bide sanırım bozulmuş :D aynı sorundan yaşadım bilgilendirmek istedim başka bi arkadaş gelir şu söyle olucak bu böyle olucak derse bilemem, rica ederim :)
bende de aynı sıkıntı var ama sanırım şu usb formatlayıcı ğrogramlar varya onlarla çözülür sıkıntı sanırım

ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
bende de aynı sıkıntı var ama sanırım şu usb formatlayıcı ğrogramlar varya onlarla çözülür sıkıntı sanırım
hiç okumuyorsa sanmıyorum ki biçimlendirmeyle düzelsin, ama hafıza kartini görüyorda sen dosyalara ulaşamyorsn biçimlendirme denenebilir :)

RedMaker

RedMaker

Üye
hiç okumuyorsa sanmıyorum ki biçimlendirmeyle düzelsin, ama hafıza kartini görüyorda sen dosyalara ulaşamyorsn biçimlendirme denenebilir :)
o şekilde deil ya bazı usbeleride bilgisayar okumuyor benim bi arkadaşım yapmış anlattı bana da o yüden dedim şey gibi aynı dead telefona flash atmak gibi

ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
  • Beğen
Tepkiler: balee

Üst Alt