hafiza karti sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
hafiza karti sorunu
arkadaslar bugun tel e oyun yukledim ve 10 15 dk gibi bir sure sonra tel karti goruyor ama kullanilamaz diyor ve anahtar sifre falan diyor evete basiyorum ananhtar bulunamadi gibi birsey diyor

06kubilay06

06kubilay06

Üye
hangi oyun yukledin ve telefonunun markası ne ayrıca telefona bulaşan bir trjen olabilir o yuzden dıyordur belki telefonunu pc ye bagl ve virus programından tarattır sorun cozulmezsse hafıza krtını baska bır telde çalıştırmayı dene eğer sorun devam ederde hafza kartında br sorun oluşmuştur hafıza kartını biçimlendır ama buyuk ıhtımal bıcımlendırmeye ıın vermez sen format at

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
tel c7 belle alphast6 dan sinra 2 3tabede oyub yukledim adini hatirlamiyor.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
hımm telefondan kkaynaklanan bır sorun gıbı gorunuyor ama sen bı tarat

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
tamam

06kubilay06

06kubilay06

Üye
eğer pc ye takıp virus taraması yapınca sorun gıtmezse format at biliyorsan yada tamırcıye ver

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hafıza kartını biçimlendirmek için pc ye taktım pcde görmüyor kartı neden olabilir?

----------Eklendi @ 16:27:13 ---------- Yazıldı @ 16:23:42 ----------

arkadaşlar başka telede taktım kartı görmüyor nasıl çöze bilirim?

06kubilay06

06kubilay06

Üye
neyle bağladın pc ye

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
tel deydi hafıza kartı usb kablosu ile taktım hafıza kartı yoktu görünmedi bide hafıza kartı yanında birşey veriyorlar ya onla denedim bide baska bir telde denedim gene olmadı

06kubilay06

06kubilay06

Üye
hafiza kartin kendini cokertmis bundan sonra kullanmay hic bir aygita takma derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt