Hafıza Kartı Sorunu..telefon Acılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

zaqwsxcde

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartı Sorunu..telefon Acılmıyor
arkadaşlar telefonumun(6600) hafıza kartına 6630 ait bir programı yukledim(vpn cilient) telefonun kapanıp açılması gerek dedi kapattığımda tekrar açılmadı..telefon açılması hatalı satıcınızla görüşün uyarısını veriyor sonrada ''zaten telefon kullanılıyor''diyor..hafıza kartını çıkartınca açılıyor telefon..ne yapmam gerekiyor hafıza kartı takılı olunca açamadığım için formatda atamıyorum hafıza kartına..telefona format attım ama düzelmedi ?

barabelli

barabelli

Üye
valla zor b durum bı baska tele tak dene belkı ordan format atarsın

RockFord Fosgate

Üye
walla sen en ıyısı servıse gotur hallederler yada telcıye!!!

tektabancam

Üye
arkadaşım bence en iyisi düz mantık kuralım bir 6630 bul hafıza katını tak yükledigin programı kaldır yada hafıza kartını formatla

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Card Reader aracılığıyla hafıza kartına format atmayı deneyin. Eğer o da olmazsa servise götürün.

zaqwsxcde

Üye
    Konu Sahibi
başka bir telde denedim ama açılmadı telefon..bir 6630 bulursam ona taktığımda sanırım formatlama şansım olur eğer olmazsada artık servise gitmem gerek..teşekkür ediyorum yardımlarınız için..

crazy_young90

Üye
arkadaslar sizden bi ricam war yardım ederseniz sevinirim bluetoot dan arkadasa bısey yollamaya calıstım fakat yollanmadı bı kac kere daha bole bı sorun olmustu telefonu kapatıp acınca duzelmıstı fakat bu sefer telefonu kapattım vede bı daha acamadım acma dugmesıne basıncada kırmızı ısık yanıyor kızılotesının oldugu yerde (k790i) napmam gerek

refractive

refractive

Üye
telefonu servise götürmen gerek

furkano

furkano

Üye
Üstad bilgisayardan FAT şekilde biçimlendir düzelir..

just4you

just4you

Üye
hafıza kartını biçimlendirr

sekmen55

Üye
arkadaşlar bende 6630 var telefon açma hatalı satıcınızla görüşün yazısı var hard format denedim olmuyor pc suıt dede telefonu tanımıyor. yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Üst Alt