Hafıza Kartı Sorunu N73!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cihanonal

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartı Sorunu N73!
Arkadaşlar N73 Model Bi Telefonum Var.
1 Hafta Oldu Alalı. hafıza Kartı Yoktu Ve Kart Aldım.Kartı Dün Taktığımda Telefona Garip Garip Klasörler Oluşturuyo Ve İçindeki Herşey Bozuluoyo Örneğin karta 300 Mb Şarkı Atıyorum Telefondan hafıza ya Bakınca 300 Mb Dolu Buraya Kadar Doğru Dosya Yöneticisine Giriyorum Şarkı Attığım Yere Giriyorum
Ses Klipleri!

?Di%it!
Digithl
Dijital Sesler

Rimple
Zil Sesleri

Gibi Şeyler Yazıyo Klasörler Ve İçleri Boş :S

Versiyon u Dün Güncelledim

Hafıza Kartını Defalarca Biçimledim Ne Yapmam Gerek Yardım Edin :S

oguziverson

oguziverson

Üye
hafıza kartının markası nedir? bide music klasörüne atıp dene bi ihtimal,kendin klasör açıp onun içineda atabilirsin belki düzelir:oke:

cihanonal

Üye
    Konu Sahibi
1 Gb Mini SD Ayrıca Tüm Klasörler Bozuluyo
Music
: @

Tideos

Felan Değişiyo isimleri Hep :S

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
tek çaresi hafıza kartını deiştirmek malesef :S

JRValantin3

JRValantin3

Üye
Hafıza kartını card reader ile bilgisayara bağla.önce bilgisayarda biçimlendir.Daha sonra telefona tak telefonda biçimlendir.3. olarak bilgisayara tak bilgisayarıma gir hafıza kartına sağ tıkla özellikler de araçlar sekmesine tıkla en üstte hata denetimi bölümü war o bölümden şimdi denetleye tıkla çıkan pencerede üstteki seçeneği işaretle ve başlat de bitince artık kullanıma hazır hafıza kartın

cihanonal

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartını card reader ile bilgisayara bağla.önce bilgisayarda biçimlendir.Daha sonra telefona tak telefonda biçimlendir.3. olarak bilgisayara tak bilgisayarıma gir hafıza kartına sağ tıkla özellikler de araçlar sekmesine tıkla en üstte hata denetimi bölümü war o bölümden şimdi denetleye tıkla çıkan pencerede üstteki seçeneği işaretle ve başlat de bitince artık kullanıma hazır hafıza kartın

Kardeşim Deniyorum Sonucunu Buraya Yazcam Teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

Windows. Disk Denetimini Tamamlayamadı :S

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Tek çare değiştirmek

cihanonal

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yeni Kart Dışında Çözümlerinizi Bekliyorum..

Kardeş Antivirüs Nasıl Olur ?

mS123456

mS123456

Üye
bende de aynı sorun hafıza kartını 3 kere değiştirdim ama düzelmedi tavsiyesi olan varsa sevinirim

memeko

Üye
arkadaşlar benim de bi hafıza kartı problemim var. Toshiba 1gb micro sd kullanıyorum e63 telefonumda. baktım yer yetmıyo. gittim 2gb kingston micro sd aldım. (tüm programlar hafıza kartımda yukluydu). 1gb lik kartın içindeki verileri 2gb lik kartıma sorunsuz attım. ama telefona 2g lik kartımı taktıgımda ortada ne tema var ne de yuklu 1 tane program.. ama dosya yöneticisinden de yüklediğim dosyalarımı gorebılıyorum uygulama yonetıcısınde tüm programlar yuklu dıo ama 1 tane bile program yok. yeni 2 gb lik kartı nası uyumlu hale getırebılırım yardımcı olun lutfen

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşım öncelikle şunu söylim programı telefona yüklerken program bazı verileri cep telefonun hafızasına kaydeder ve orada saklar.demek istediğim program ve temaların setuplarını bulup tekrar diğer hafıza kartına yüklemen gerekli.hafıza kartını komple diğerine kopyalaman hiçbi işe yaramaz.

pesjmjst

Üye

cok tesekkürler kardesim sorun halloldu:oke::oke::oke:

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Hafıza kartını değiş derim 1 gb hafıza kartı 13 tl ....

Değişme sorunu halletmişsin :D

SİDAR SİDAR

Üye
:D:D:D:D:D:ehe

seprados

Üye
telefona format atmayı denedinmi

hasan58

hasan58

Üye
aynı sorun ben de var yüksek boyutlu dosya atınca hafız kartında dosyalar bozuluyo çok değişik isimler geliou reim ve müzikler galeride gözükmüyo format atmadan düzltmek mümkün mü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt