hafıza kartı sorunu acil yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tonyukuk313

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı sorunu acil yardım lütfen
arkadaşlar hafıza kartını kart okuyucuyla pcye taktım sebepsiz yere böyle oldu.daha önce de olmuştu format sorunu çözmüştü ama.şimdi içindeki verileri nasıl kurtarabilirm?format atmadan bu sorunu çözmenin oluru nedir?
cevaplarınız için teşekkür ederim

NobLe

NobLe

Üye
Hafıza kartı ölmüş biçimlendir düzelir banada oluyordu bu galiba kart okuyucun ile ilgili bir sorun olabilir yani kart okuyucunu çıkarırken yanlış çıkarmış olabilirsin yada kart okuyucun eskimiştir yeni bir tane al düzelir ben öyle yaptım:oke:

SsisS

SsisS

Üye
biçimlendir başka çare yok ;)

warhabell

Üye
ARKADAŞIM KARTA ÇOK KÖTÜ WİRÜS BULAŞTIRMIŞIN...

yazıların öle olmasının sebebi de o
bi de başka pc lere tak kartı bazen başka pc ler görebilio benim de başıma bunun benzeri bişi gelmişti ben intrnt cafe de bi pc ye taktım görmedi sonra beşka pc ye taktım o gördü .
bende hemen karttakileri pc ye attım sora kartı biçimlendirdim, pc ye attığım dosyaları da wirüs taramasından geçirip tekrar karta attım okey...:oke:

***zWrC***

***zWrC***

Üye
tek çare hafıza kartını biçimlendirmek...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Sanırım kendi dosyalarından birini yanlışlık ile silmişssin buda sorun yaratmış.Bunun için format(biçimlendir) atmalısınki o dosyayı geri yüklesin

zafeer

Üye
bence içini bi tara belki virüs vardır ondan sonra dene olmazsa mecbur biçimlendircen kardeş

noviceone

Üye
Başka pc de görebiliyorsan,recovery my files veya easy recovery diye veri kurtarma programları var.Bence onlardan birini kur ve hafıza kartındaki silinmis dosyaları al formatladıktan sonra:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt