ben 6600 kullanıorum format attım herşey hafıza kartının içinde şifresini unuttum bu programı yükledim dosya yok dio program açılınca neden böle yapıo bu şifreyi nası kırarım acil yardım lütfen
Selam cabalarınız için teşekkürler. Ustadkar benimbir hafıza kartı sorunum var.kart satılan başka bir telefonda şifrelenmişti şifre hatırlanmıyor.şu an kullandığım telefonlarsorunuma çare deil bildiginiz full bir program varsa minnettar kalırım kart önemli değilde içindeki resimler önemli tşk.
bu siteye az önce üye oldum. aynı sorunları yaşayan biri olarak... Telefonum nokia 5300. bundan 2 yıl önce kurduğun h.kartı şifresini istiyor. ve ben hatırlamıyorum. bu başlığı kim açmışsa programı nasıl çalıştıracağımızı da belirtsin. boşuboşuna indirmiş olmayalım. 1 saattir bu programı kurmaya çalışıyorum ve başarılı olduğum söylenemez. lütfen biri şunu açıklasın!!!!!!!!!
şifreyı hangi telefonda koyduysan o programı ona kur aksi taktirde işe yaramaz VEYA. FEXPLORER . GİBİ DOSYA YÖNETİCİSİNİ KULLAN .C.SİSYTEM .BOLUMUNE GİR MMCSTORE YAZACAK ONA TIKLA AÇILMAZSA BİÇİMİNİ .TXT .YAP ÖYLE AÇ ŞİFREN ORDA YAZİYO DUR KARDEŞ İNŞAALLAH
benim nokia E65 vardı tlefonda sorun çıktı garantiye gönderdim telefon geldiğinde micro sd hafıza kartı vardı taktım şife sordu bende şifreyi unuttum ama daha önce sormuyordu şifreyi nasıl bulcam bi ilginirseniz sevinirim