hafıza kartı şifremı unuttum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mec001

Mec001

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı şifremı unuttum
Arkadaşlar
telefonum C5-03
Gecenlerde maxicepte gezerken telefon formatlama felan okudum yaptım hafızam 64 mb boş oldu ama ben hafıza kartını alınca şifre katmışım telefon tanımadı ve sifre istedi 3 farklı kart okuyucuyla pc ye taktım bi tek bnm kartı okumuyo usb ile de denedim ama olmadı.
Biçimlendirince kilit kalkıyomuş ama içinde 2,5-3 GB lık resim müzik önemli klasör vs. var .
Biçimlendirmekten başka çarem yok mu yardım ederseniz sevinirim

Black-killing

Black-killing

Üye
1-Telefonunuza 1 dosya yöneticisi yükleyin... Fexplorer Türkçe programını kullanabilirsiniz yada xplore
2-Dosya yöneticisi açın ..
3-C: dizinine tıklayın ve system klasörüne girin...
4- System klasörü içerisinde mmcstore isimli dosyaya tıklayın şifrenizi göreceksiniz...
5- Eğer mmcstore isimli dosyaya tıkladıgınızda tanımlanamayan dosya biçimi uyarısı alırsanız. Dosya üzerınde seçeneklere tıklayıp dosya ismini sonuna txt yazıp uzantısını belirleyin tekrar tıkladığınızda şifrenizi görmeniz mümkün olacaktır...

Mec001

Mec001

Üye
    Konu Sahibi
1-Telefonunuza 1 dosya yöneticisi yükleyin... Fexplorer Türkçe programını kullanabilirsiniz yada xplore
2-Dosya yöneticisi açın ..
3-C: dizinine tıklayın ve system klasörüne girin...
4- System klasörü içerisinde mmcstore isimli dosyaya tıklayın şifrenizi göreceksiniz...
5- Eğer mmcstore isimli dosyaya tıkladıgınızda tanımlanamayan dosya biçimi uyarısı alırsanız. Dosya üzerınde seçeneklere tıklayıp dosya ismini sonuna txt yazıp uzantısını belirleyin tekrar tıkladığınızda şifrenizi görmeniz mümkün olacaktır...

Dostum bende xplore var onunla denedim ama heralde format attığım için MMCstore adlı dosyayı bulamadım :(

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeş Fexplorer gizli dosyaları da gösteriyor bir de onu dene

- - - Eklendi - - -

TIKLA ve İNDİR

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
kardeşim format attığın için mmc dosyası silinir ancak daha önce suite veya telefon ile yedek aldıysan tekrar yükle. Almadı isen tek çare kartı formatlamak ve veri kurtarma programlarından birini kullanmak. :(

enesblt

enesblt

Üye
12345 ya

Mec001

Mec001

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Fexplorer gizli dosyaları da gösteriyor bir de onu dene

- - - Eklendi - - -

TIKLA ve İNDİR

Saol kardeş bide bunu denerim

- - - Eklendi - - -

kardeşim format attığın için mmc dosyası silinir ancak daha önce suite veya telefon ile yedek aldıysan tekrar yükle. Almadı isen tek çare kartı formatlamak ve veri kurtarma programlarından birini kullanmak. :(

Kardeş ben bir iki kere bilgisayara yedekledim bi de ona bakarım ilgin için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt