furki715 Üye gknky' Alıntı: tele seleq yükle c:/system/mmcstore dosyasının ismini mmcstore.txt olarak dğiştir sonra dosyayı aç işte şifren o oky? Genişletmek için tıkla ... bunu ayrıntılı olarak anlatabilirmisin?
gknky' Alıntı: tele seleq yükle c:/system/mmcstore dosyasının ismini mmcstore.txt olarak dğiştir sonra dosyayı aç işte şifren o oky? Genişletmek için tıkla ... bunu ayrıntılı olarak anlatabilirmisin?
cixgirl Üye 6630 nee yaa :S:S yaa oofff telefonum nokia 5130 bellek kartıma şifre koymuştm ama hatrlamıyorm :S napıcam
6630 nee yaa :S:S yaa oofff telefonum nokia 5130 bellek kartıma şifre koymuştm ama hatrlamıyorm :S napıcam
07lejyoner Üye Arkadaşlar bende de 6300 var ve benimde hafıza kartım kendi kendine kitlendi bi yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar bende de 6300 var ve benimde hafıza kartım kendi kendine kitlendi bi yardımcı olur musunuz?
__irem__ Üye ya ben hafıza kartı şifremi unuttum şimdi ne yapacaımı bilmiorum yukarda bi link war ona tıkladım ama security code olmuo başka napmam lazım lütfen acil yardımmm!!!
ya ben hafıza kartı şifremi unuttum şimdi ne yapacaımı bilmiorum yukarda bi link war ona tıkladım ama security code olmuo başka napmam lazım lütfen acil yardımmm!!!