hakansant Üye arkadaşlar benim kartın şifresini unutmuştum,yorumlara bakınca ppek ümidim yok dedim. Denedim ve uzun sürdü ama kartımı kurtardım..
arkadaşlar benim kartın şifresini unutmuştum,yorumlara bakınca ppek ümidim yok dedim. Denedim ve uzun sürdü ama kartımı kurtardım..
ertur Üye denedim 32 mb hafıza kartı taktım bozuk görüyo biçimlendirmiyo bile üstelik kart sadece şifreli
sidemaraa Üye programı indirdim. evet yeşil işaret de çıktı ve onayladım format işlemini. ama program yanıt vermiyor (
programı indirdim. evet yeşil işaret de çıktı ve onayladım format işlemini. ama program yanıt vermiyor (
deliqadir58 Üye yha abicim benim mini sd 2 gb nasıl olcak maximum 1 gb gösterio kartıda okumuyor :S yardım pls.
sdb13 Üye haacı taktım kartı atmadı formatı kartı okumuyo program bıle kartı okumyo baska kart denedım okuyo
burakkulcu Üye dreamsboy' Alıntı: Micro SD 2gb kartlar ne olacak ? denedim sürücüde görmüyo nası bi program bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Aynen Ya Hafıza Kartımız MMC değilse?? Benimki de Mikro SD
dreamsboy' Alıntı: Micro SD 2gb kartlar ne olacak ? denedim sürücüde görmüyo nası bi program bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Aynen Ya Hafıza Kartımız MMC değilse?? Benimki de Mikro SD