Hafiza karti aldim ne yapmam lazim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Hafiza karti aldim ne yapmam lazim
Beyler s.a oncelikle 32 gb Hafıza kartı aldim oyunlari rahat yukleyebilmek icin simdi ne yapmam gerekiyor android klasorunu komple tasisam sorun olur mu ? Size bi danışmak istedim tesekkurler

Samet.25

önce biçimlendirin güzelce sonra ne tasırsanız tasıyın

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Yapicagim islem dogru mu peki ve telefondan bicimlendirebilir miyim

serdar_gs

serdar_gs

Üye
ne yani telefondaki android data klasörünü karttaki android dataya taşıyınca hiç problem olmadan aynen devam ediyomu :D

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Mecbur oyle olmak zorunda :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
öyle bi imkanımız varsa söyleyin aga 16 gb telefon hafızası var 5 gb sistem kendi için kesmiş 9 da ben doldurum kaldı 1 gb niye sıkıntı çekiyoruz :D

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Ya bilen arkadaşlar bi yorumunu esirgemeseydi (!) çok iyi olucaktı da ..

furkey

Üye
Saçmalama hocam öyle direk taşıyınca olmaz tabii ki :). App2sd isimli programı biraz araştır. Ve evet telefondan bicimlendirebilirsin. Ayarlar-kayıt yeri-sd kartı biçimlendir diyerek yapabilirsin. Hafıza kartın class 4 ise uygulamaları taşımanı tavsiye etmem...

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Saçmalama hocam öyle direk taşıyınca olmaz tabii ki :). App2sd isimli programı biraz araştır. Ve evet telefondan bicimlendirebilirsin. Ayarlar-kayıt yeri-sd kartı biçimlendir diyerek yapabilirsin. Hafıza kartın class 4 ise uygulamaları taşımanı tavsiye etmem...

Class 10 ve 29.27 gb gösteriyor 2 kere biçimlendirdim yine ayni bu pek sorun değil gibime geliyorda şu taşıma işlemini nasil yapicam dur dediğini araştırayım biraz çok sağol

Samet.25

telefondan biçimlendirme ni onermem sıkıntı çıkarıyor pc den bicimlendir ayrıca sadece oyun ve uygulama lari sd karta tasirsin sakin datayi filan taşıma link2sd programı ile tasiyabilirsin uygulamaları ama bazıları calismayabilir sd karta atınca. Ama söyle bişey var rom yükleyip apps2rom programı ile yüklediginiz uygulama ve oyunları rom a atabilirsiniz

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
telefondan biçimlendirme ni onermem sıkıntı çıkarıyor pc den bicimlendir ayrıca sadece oyun ve uygulama lari sd karta tasirsin sakin datayi filan taşıma link2sd programı ile tasiyabilirsin uygulamaları ama bazıları calismayabilir sd karta atınca. Ama söyle bişey var rom yükleyip apps2rom programı ile yüklediginiz uygulama ve oyunları rom a atabilirsiniz

Kardeş tam olarak anlayamadım ya ben şimdi burdan sd + apk sini indirdiğim oyunu oraya atıp çalıştırabilir miyim ?

İkinci söylediğinide tam olarak anlayamadım bide, bu arada ROM yapmaktan yana değilim çok mecbur kalırsam yapmayı düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

Yok yahu anladim yardim yasak burda. .

Nerdeeeeee eski symbian 3 bölümü. . :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...