hafıza kartı acılamayan kilit kodu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
veli.802

veli.802

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı acılamayan kilit kodu yardım
arkadşlar bn askerim.34 gunum kaldı.tlfnum 5800 içnde 2 gb lk hafza kartı vardı nrdyse dluydu.bdunya ftoğrafm wardı.ônemli.ona bzman şfre kymştm.snra tlfnu guncllttm bu sfr hfza kartı şfre sordu.ve benm kafama glmyo o şfre.ltfn yardm edn kiltli kaldı kart ya.grmedğm site.dolaşmdğm yr kalmadı.dnlenleri hep uyguladm olmyo ya.kurtarmk mumkun dğlmi.çğu telfncu olmz dyo.ypck bşe yk dyo.biçmlendrcksn dyo..napmam lazmya...(

atp96

Üye
arkadşlar bn askerim.34 gunum kaldı.tlfnum 5800 içnde 2 gb lk hafza kartı vardı nrdyse dluydu.bdunya ftoğrafm wardı.ônemli.ona bzman şfre kymştm.snra tlfnu guncllttm bu sfr hfza kartı şfre sordu.ve benm kafama glmyo o şfre.ltfn yardm edn kiltli kaldı kart ya.grmedğm site.dolaşmdğm yr kalmadı.dnlenleri hep uyguladm olmyo ya.kurtarmk mumkun dğlmi.çğu telfncu olmz dyo.ypck bşe yk dyo.biçmlendrcksn dyo..napmam lazmya...(

Veli kardeş öncelikle geçmiş olsun aynı şey benmde başıma geldi bende çok araştırdım fakat çözüm yok malesef onun için ya baska kart al yada mecbur biçim atacaksın :(

Black-killing

Black-killing

Üye
Bilmeden olumsuz yorum yazmayın azcık araştırıp yorum yapın lütfen :/

Aşagıdaki yazılanları uygulayın...
1-Telefonunuza 1 dosya yöneticisi yükleyin... Fexplorer Türkçe programını kullanabilirsiniz..
2-Dosya yöneticisi açın ..
3-C: dizinine tıklayın ve system klasörüne girin...
4- System klasörü içerisinde mmcstore isimli dosyaya tıklayın şifrenizi göreceksiniz...
5- Eğer mmcstore isimli dosyaya tıkladığınızda tanımlanamayan dosya biçimi uyarısı alırsanız. Dosya üzerinde seçeneklere tıklayıp dosya ismini sonuna txt yazıp uzantısını belirleyin tekrar tıkladığınızda şifrenizi görmeniz mümkün olacaktır...

veli.802

veli.802

Üye
    Konu Sahibi
kaç tane dosya yöneticisi kullandım ama mmcstore dosyasıda silinmiş ben geçen gün pc den biçimlendirmeye çalıştım görmedi kartı bende telefondan biçimlendirdim veri kurtarma programı denedim bir kaç tane ama bulmadı bişey şuan da sıfır duruyor kart ne yapabilirim artık imkansızmi oldu...

hakan_710

hakan_710

Üye
Bilmeden olumsuz yorum yazmayın azcık araştırıp yorum yapın lütfen :/

Aşagıdaki yazılanları uygulayın...
1-Telefonunuza 1 dosya yöneticisi yükleyin... Fexplorer Türkçe programını kullanabilirsiniz..
2-Dosya yöneticisi açın ..
3-C: dizinine tıklayın ve system klasörüne girin...
4- System klasörü içerisinde mmcstore isimli dosyaya tıklayın şifrenizi göreceksiniz...
5- Eğer mmcstore isimli dosyaya tıkladığınızda tanımlanamayan dosya biçimi uyarısı alırsanız. Dosya üzerinde seçeneklere tıklayıp dosya ismini sonuna txt yazıp uzantısını belirleyin tekrar tıkladığınızda şifrenizi görmeniz mümkün olacaktır...

bence sen bilmeden yorum yapma dostum. Arkadaş güncelleme yaptım telefona diyo. güncelleme yapınca senin dediğin mmcstore dosyası siliniyo zaten bu yüzden şifre soruyo kart. sorunu olan kardeşim yaa biçimlendirip tüm verilerin gitmesine göz yumacaksın ya da şifreyi hatırlayacaksın başka yolu yok bunun malesef ki zaten biçimlendirmissin dosyaları geri getirmeye de fazla uğraşma getirsen bile çoğu dosyan bozuk olarak gelir. Geçmiş olsun

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
h.k loked

veli.802

veli.802

Üye
    Konu Sahibi
geri getirilebilirmi az da olsa..biçimlendirdim öyle sıfır duruyor şuan.

escape72

escape72

Üye
veli kardeş recuva adlı programı kullan indir onu Pcye kartti bağla Pcye sonra recuva ile tarat Benimde hafıza kartti böyle olmuştu biçimlendirdim sonra bu programla kurtardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt