Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy Ace 2 i8160Hafiza gitti acil allah rizasi icin yardim edin
Sponsorlu Bağlantılar
HULK01
Üye
Konu Sahibi
Hafiza gitti acil allah rizasi icin yardim edin
Beyler ben simdi ace 2 cihazima cm 11 4.3.1 attim cihaz normal acildi galeriye girdim kuolanila bilir hafiza yok dedi ve depolamaya baktigimda da dahili hafizayi gistermedi sindi telefona liquidsmott cm 12 felan artim duzelmedi yardim pls.
Kar Fırtınası
Üye
Kurtarma(Recovery)Modundan sdcarda yani telefon hafızasına format atmayı denedin mi?
Stock ROM atmayı dene büyük ihtimal düzelir duzelmezse box la veya profesyonel bi müdahale gerekir
onurcngzhn34
Üye
büyük ihtimalle cm 11 i yüklerken f2fs dosya sistemini seçtin ona geçti cihaz sonra başka rom atinca hafizayi göstermedi. cm 11 yüklerken aromada ext4 u seç. romu yukledikten sonra baska rom yükle
büyük ihtimalle cm 11 i yüklerken f2fs dosya sistemini seçtin ona geçti cihaz sonra başka rom atinca hafizayi göstermedi. cm 11 yüklerken aromada ext4 u seç. romu yukledikten sonra baska rom yükle
onlar official olmadığından olabilir mi ? hiç bir official CM ROM unda Aroma Installer çıkmaz ancak diğer cihazlardan CM takımı dışındaki geliştiricilerin yaptığı port vs ROM larda çıkması gayet normal
onlar official olmadığından olabilir mi ? hiç bir official CM ROM unda Aroma Installer çıkmaz ancak diğer cihazlardan CM takımı dışındaki geliştiricilerin yaptığı port vs ROM larda çıkması gayet normal
tamam kardeş çok bilgilisin affedersin biz bilmiyorduk onun unofficial olduğunu çok sağol ya.
ben sana novafusion dedim. novafusionun romlarinda aroma kurucu var dedim.anlamadinmi unofficial olduğunu.
Yönetici tarafından düzenlendi:
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
Sakin olursanız daha iyi olacaktır.
TheLastRevolution
Üye
Mesajım neden silindi ?
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
İkili tartışmalara girmeyin.
Aziz04
Üye
Ntfs olarak format atmışsın. Xda forumunda bu cihaz için megawipe dosyası var onu kurtarmadan flashla stock rom kur. Düzelmez ise farklı bir yöntem deneyeceğiz