Galaxy Ace 2 i8160 Hafiza gitti acil allah rizasi icin yardim edin

Sponsorlu Bağlantılar

HULK01

HULK01

Üye
    Konu Sahibi
Hafiza gitti acil allah rizasi icin yardim edin
Beyler ben simdi ace 2 cihazima cm 11 4.3.1 attim cihaz normal acildi galeriye girdim kuolanila bilir hafiza yok dedi ve depolamaya baktigimda da dahili hafizayi gistermedi sindi telefona liquidsmott cm 12 felan artim duzelmedi yardim pls.

Kar Fırtınası

Kar Fırtınası

Üye
Kurtarma(Recovery)Modundan sdcarda yani telefon hafızasına format atmayı denedin mi?

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Beyler ben simdi ace 2 cihazima cm 11 4.3.1 attim cihaz normal acildi galeriye girdim kuolanila bilir hafiza yok dedi ve depolamaya baktigimda da dahili hafizayi gistermedi sindi telefona liquidsmott cm 12 felan artim duzelmedi yardim pls.

Stock ROM atmayı dene büyük ihtimal düzelir duzelmezse box la veya profesyonel bi müdahale gerekir

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
büyük ihtimalle cm 11 i yüklerken f2fs dosya sistemini seçtin ona geçti cihaz sonra başka rom atinca hafizayi göstermedi. cm 11 yüklerken aromada ext4 u seç. romu yukledikten sonra baska rom yükle

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
büyük ihtimalle cm 11 i yüklerken f2fs dosya sistemini seçtin ona geçti cihaz sonra başka rom atinca hafizayi göstermedi. cm 11 yüklerken aromada ext4 u seç. romu yukledikten sonra baska rom yükle

CM yüklerken Aroma Installer çıkmaz

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ahah :) ace 2 ile s3 mininin cm romlarini novafusion yapıyor. ve sana aromada soruyor data system android system f2fs-ext4 diye.

Yönetici tarafından düzenlendi:
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
ahah :) ace 2 ile s3 mininin cm romlarini novafusion yapıyor. ve sana aromada soruyor data system android system f2fs-ext4 diye.

bilmeden yazmayın araştırın sonra gelin

onlar official olmadığından olabilir mi ? ;) hiç bir official CM ROM unda Aroma Installer çıkmaz ancak diğer cihazlardan CM takımı dışındaki geliştiricilerin yaptığı port vs ROM larda çıkması gayet normal

• Beğen
Tepkiler: androfilex
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
onlar official olmadığından olabilir mi ? ;) hiç bir official CM ROM unda Aroma Installer çıkmaz ancak diğer cihazlardan CM takımı dışındaki geliştiricilerin yaptığı port vs ROM larda çıkması gayet normal

bilmeden yazma araştır sonra gel ;)
tamam kardeş çok bilgilisin affedersin biz bilmiyorduk onun unofficial olduğunu çok sağol ya.

ben sana novafusion dedim. novafusionun romlarinda aroma kurucu var dedim.anlamadinmi unofficial olduğunu.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Sakin olursanız daha iyi olacaktır.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Mesajım neden silindi ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
İkili tartışmalara girmeyin.

Aziz04

Aziz04

Üye
Ntfs olarak format atmışsın. Xda forumunda bu cihaz için megawipe dosyası var onu kurtarmadan flashla stock rom kur. Düzelmez ise farklı bir yöntem deneyeceğiz