hafiza dolu uyarisi yardim!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isayhan

isayhan

Üye
    Konu Sahibi
hafiza dolu uyarisi yardim!!!!!!!
arkadaslar 5800 cep telefonuma opera mobil yukledim internette gezerken hafiza dolu uyarisi veriyor yardim edin ! NOT :hafiza kartinda 5 gb bosyer var.

firat1231

firat1231

Üye
Bildigim kadariyla Pc gorunum tarzinda sitelerde dolasirken oluyor bu hata telefonun donanimi yetmiyordur

Yada size soyle bir soru soruyormu bazen 1mb bos yere ihtiyac duyuyor vs ??

burakfbz

Üye
opera mini kullan. ayarlarına gir görümtü kalitesini düşük seç. opera mobile ram i yiyip bitiriyo. malesef 5800 için opera mobile kullanmak insanı deli ediyor

isayhan

isayhan

Üye
    Konu Sahibi
1 mb falan yazmiyor sadece hafiza dolu yaziyor.birtekte opera da guzel oluyor internet

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Opera mobile 10.1 kullanıyorum ben hiç böyle bir hata uyari almadım şimdiye kadar galiba 11 kullanıyorsun o böyle hatalar veriyor bende de vermişti 10.1 e döndüm tekrar

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Zaten telefonda ram sıkıntısı var birde opera mobile kullanıyorsan bu hatayı vermesi normal. Kapat aç hata düzelir.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sen en iyisi opera miniyi yukle hem opera mini opera mobiledan daha hizli :oke:

firat1231

firat1231

Üye
Adam internette guzel dolasmak istiyo hizli degil.

Mini herseyi igrenc actigi icin hızlı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bilgisayar dünyasının kuralı: Yüksek kalite düşük performans.

• Beğen
Tepkiler: akondd
Symbianist

Symbianist

Üye
opera mininin sis uzantılı olanı var bir de. onu dene ama mobile kullanıyorsan onu beğenmeyebilirsin. ben ucweb ve mini kullanıyorum.

neo_snap

Üye
opera mini 6.1 kullanıyorum bütün sitelere problem yaşamadım ve sayfayı tam gösteriyor bence çok iyi

*-king-*

*-king-*

Üye
arada sirada 1mb bos alan ister başka bişey istemez :hmmm . Bence tekrar kur

murat.pinar

Üye
ekrandakı menu acma tusuna uzun bas orda acık olan uygulamaları gosterecek ordakı uygulamaları kapat bı daha uyarı alacagını sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt