Hadise'nin vergi uyanıklığı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Hadise'nin vergi uyanıklığı !
Ünlü şarkıcı Hadise'yle ilgili bir iddia, "pes" dedirtti.

Şarkıcının, gelir vergisi listelerinde yer almaması; dikkat çekiciydi. Şarkıcı, Türkiye'de kazandığı paralarla daha geçtiğimiz haftalarda kendisine 1 milyon TL'ye Lamborghini Gallardo otomobil almıştı...

MENAJERDEN YANIT

'Hadise Türkiye'de vergi ödemiyor' haberine menajeri Haluk Şentürk cevap verdi: "Hadise çifte vatandaş. Şirketi de Belçika'da, vergisini orada ödüyor. Bu durum Hadise'yi vatan haini yapmaz!"

haber3.com

Sandrake

Üye
Vay kaçak İsmail YK gibi yapmış

0live456

Üye
Ah hadise vah hadise yaptın hileyi düşecen hapise

Tepkiler: -efşan
    Konu Sahibi
biz türk halkı böyle herşeyi çok büyütüyoruz,hadise kim ya ses desen bende de var o kadar ses,güzellik desen onu sol da sıfır bırakacak enfes kızlar tanıyorum,elinden tutan yok ama

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Kim örneğin 100 liralık mala 50 lira vergi vermek yerine 10 lira vermek istemez ki ?
Ben desteklediğimi söylemiyorum ama,böylesine adaletsizce yolunmak var bir de fırsat varken yolunmamak var.

DPool

Üye
biz türk halkı böyle herşeyi çok büyütüyoruz,hadise kim ya ses desen bende de var o kadar ses,güzellik desen onu sol da sıfır bırakacak enfes kızlar tanıyorum,elinden tutan yok ama
Autotune çıktı mertlik bozuldu zaten.Ben bile bu sesle dünyayı sallarım.

ısmail yk da bu yüzden sevmiyorum hadise yi zaten sevmiyordum artık hiç sevmem nasıl mantık ya bu ülkede kazan 1 tl vergi ödeme almayacaksın böylelerin albümünü

nalcam22

Üye
ısmail yk da bu yüzden sevmiyorum hadise yi zaten sevmiyordum artık hiç sevmem nasıl mantık ya bu ülkede kazan 1 tl vergi ödeme almayacaksın böylelerin albümünü

Sesi bişeye benzemiyo zaten bizim amatör rapçiler bile ondan iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...