Hadise'nin vergi uyanıklığı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Hadise'nin vergi uyanıklığı !
Ünlü şarkıcı Hadise'yle ilgili bir iddia, "pes" dedirtti.

Şarkıcının, gelir vergisi listelerinde yer almaması; dikkat çekiciydi. Şarkıcı, Türkiye'de kazandığı paralarla daha geçtiğimiz haftalarda kendisine 1 milyon TL'ye Lamborghini Gallardo otomobil almıştı...

MENAJERDEN YANIT

'Hadise Türkiye'de vergi ödemiyor' haberine menajeri Haluk Şentürk cevap verdi: "Hadise çifte vatandaş. Şirketi de Belçika'da, vergisini orada ödüyor. Bu durum Hadise'yi vatan haini yapmaz!"

haber3.com

Sandrake

Sandrake

Üye
Vay kaçak İsmail YK gibi yapmış :angry:

0live456

Üye
Ah hadise vah hadise yaptın hileyi düşecen hapise :ehe

• Beğen
Tepkiler: -efşan
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
biz türk halkı böyle herşeyi çok büyütüyoruz,hadise kim ya ses desen bende de var o kadar ses,güzellik desen onu sol da sıfır bırakacak enfes kızlar tanıyorum,elinden tutan yok ama:ehe

Sandrake

Sandrake

Üye
biz türk halkı böyle herşeyi çok büyütüyoruz,hadise kim ya ses desen bende de var o kadar ses,güzellik desen onu sol da sıfır bırakacak enfes kızlar tanıyorum,elinden tutan yok ama:ehe
:alkis

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Kim örneğin 100 liralık mala 50 lira vergi vermek yerine 10 lira vermek istemez ki ?
Ben desteklediğimi söylemiyorum ama,böylesine adaletsizce yolunmak var bir de fırsat varken yolunmamak var.

DPool

DPool

Üye
Autotune çıktı mertlik bozuldu zaten.Ben bile bu sesle dünyayı sallarım.:naughty:

Utku

Utku

Üye
gallardo:ağlarım:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:hmmm

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ısmail yk da bu yüzden sevmiyorum hadise yi zaten sevmiyordum artık hiç sevmem nasıl mantık ya bu ülkede kazan 1 tl vergi ödeme :@ almayacaksın böylelerin albümünü

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
nalcam22

nalcam22

Üye
ısmail yk da bu yüzden sevmiyorum hadise yi zaten sevmiyordum artık hiç sevmem nasıl mantık ya bu ülkede kazan 1 tl vergi ödeme :@ almayacaksın böylelerin albümünü

Sesi bişeye benzemiyo zaten bizim amatör rapçiler bile ondan iyi
:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt