EroL
Emekli Yönetici
Hadise'nin gözle görülür değişimi
Yukarıdaki resimlere bakarak Hadisenin hangisi olduğunu ayırt edebilirmisiniz? Aradaki 7 farkı bulunuz lütfen
Gerçekten ayırt etmek güç. Üstteki iki bayanıda tanımayan bir insan bunlar ikiz diyebilir ki ben tanıdığım halde bunlar acaba aynı kişimi, bizimi kekliyolar demekten kendimi alı koyamıyorum
Soldaki bayan Hadise. Sağdaki ise Thalia. Thalia yı rozalinda, marimar gibi pembe dizilerden tanıdık, seside güzeldir kendisinin ayrıca.
Hadisenin orjinal yüzü üstteki gibiydi, görmeyeli bir hayli değişmiş. Müzik dinlemek için televizyonu açtım ve bir bayan kahraman adlı bi şarkıyı seslendiriyodu. Müzik çok hoşuma gitti, arkadaşlarıma yenimi çıktı bu şarkıcı diye sorunca yüzüme
şeklinde baktılar. İnanmadım internetten kliplerini izledim harbiden de bu bizim bildiğimiz Hadise yahu
Peki Hadise bu ise Thalia kim? gibi bir ikileme düştüm.

Hadise sevdiğimiz bir ablamızdır, Şarkılarınıda beğenerek dinlerim. Ben bu yazıyı niye yazdım onuda çözmüş değilim
Allah kimseyi vizelerle terbiye etmesin.
Yukarıdaki resimlere bakarak Hadisenin hangisi olduğunu ayırt edebilirmisiniz? Aradaki 7 farkı bulunuz lütfen

Gerçekten ayırt etmek güç. Üstteki iki bayanıda tanımayan bir insan bunlar ikiz diyebilir ki ben tanıdığım halde bunlar acaba aynı kişimi, bizimi kekliyolar demekten kendimi alı koyamıyorum

Soldaki bayan Hadise. Sağdaki ise Thalia. Thalia yı rozalinda, marimar gibi pembe dizilerden tanıdık, seside güzeldir kendisinin ayrıca.
şeklinde baktılar. İnanmadım internetten kliplerini izledim harbiden de bu bizim bildiğimiz Hadise yahu
Peki Hadise bu ise Thalia kim? gibi bir ikileme düştüm. 
Allah kimseyi vizelerle terbiye etmesin.
Resimler yok erol reklam engelleme sanmiyorum