Hadise'nin gözle görülür değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hadise'nin gözle görülür değişimi

Yukarıdaki resimlere bakarak Hadisenin hangisi olduğunu ayırt edebilirmisiniz? Aradaki 7 farkı bulunuz lütfen :D

Gerçekten ayırt etmek güç. Üstteki iki bayanıda tanımayan bir insan bunlar ikiz diyebilir ki ben tanıdığım halde bunlar acaba aynı kişimi, bizimi kekliyolar demekten kendimi alı koyamıyorum :)

Soldaki bayan Hadise. Sağdaki ise Thalia. Thalia yı rozalinda, marimar gibi pembe dizilerden tanıdık, seside güzeldir kendisinin ayrıca.

Hadisenin orjinal yüzü üstteki gibiydi, görmeyeli bir hayli değişmiş. Müzik dinlemek için televizyonu açtım ve bir bayan kahraman adlı bi şarkıyı seslendiriyodu. Müzik çok hoşuma gitti, arkadaşlarıma yenimi çıktı bu şarkıcı diye sorunca yüzüme :| şeklinde baktılar. İnanmadım internetten kliplerini izledim harbiden de bu bizim bildiğimiz Hadise yahu :D Peki Hadise bu ise Thalia kim? gibi bir ikileme düştüm.

:ehe
Hadise sevdiğimiz bir ablamızdır, Şarkılarınıda beğenerek dinlerim. Ben bu yazıyı niye yazdım onuda çözmüş değilim :D Allah kimseyi vizelerle terbiye etmesin.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Resim görünmedi bende...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hacı kendi resim alanıma upload ettim maxide, reklam engelleme falan engelliyo olabilirmi ?

izmirligenc

izmirligenc

Üye
:hmmm Resimler yok erol reklam engelleme sanmiyorum

arslansem

arslansem

Üye
Ah Rosalinda ah :ehe çocukluğumun dizisi,ilk hayran olduğum yabancı kadın :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
suanda okuldayim cepten girdim resimleri goruyorum. peki benim imzamdaki kupa kizi sinek valesini gorebiliyomusunuz. oda sitede yuklu. onuda goremiyosaniz problem sizden kaynakli

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
resimler görünüyor ama hadise nedense beğenmiyorum Thalia a benzemek için uğraşmasına gerek yok herkes kendi olursa daha güzel olur
Thalia ondan çoookk daha güzel

mazlum1790

mazlum1790

Üye
eski hali çirkin yahu

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Tamam şuan görünüyor da , bu gerçekten böyle mi ?...:hmmm Maske gibi geldi bana...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:D harbiden inanılacak gibi değil veysel , kendisini ne kadar çok benzetmeye çalışmış thalia ya

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Biraz daha rötuş,boya ve kaporta düzenlemesi ile;Çakma bir Thalia ortaya çıkacaktır diye düşünmekteyim.
Teşekkürler.

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Resimler cıkmadı bende de :) merak etmiştim ama yaa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...