bende de arada menüden girdiğim programlarda kasmalar var ancak ben aşagı yukarı telefonu alalı 3 ay falan oldu nerdeyse 400 den fazla program kurmuş ve silmişimdir şuanda 120 civarında program var ve hiç format atmadım ben normal buluyorum bu kadar dayanması bile iyi format atarsam düzeleceğini düşünüyorum yani
insider LCD oku piksel wifi jiroskop pusula ve kombine hareketler ile ivme ölçer testi yapıyor. Aslında kendisi batarya uygulaması. Bir taşla kuş katliamı
insider LCD oku piksel wifi jiroskop pusula ve kombine hareketler ile ivme ölçer testi yapıyor. Aslında kendisi batarya uygulaması. Bir taşla kuş katliamı
evet kendisi "sözde" batarya uygulaması ama dediğiniz gibi donanım testleri, dünya saatleri, günün bing resimleri, tüm WP telefon modelleri karşılaştırması, wifi-bluetooth gibi kısayollar, el feneri.... ohoooo
evet kendisi "sözde" batarya uygulaması ama dediğiniz gibi donanım testleri, dünya saatleri, günün bing resimleri, tüm WP telefon modelleri karşılaştırması, wifi-bluetooth gibi kısayollar, el feneri.... ohoooo
bende de şuan pro var ancak sadece reklam kısmı yok onun dışında bir fark göremedim ne farkları var acaba aslında mesela arama tuşuna basılı tutunca insiderın kısayolları açılsa süper olur bunu gibi birşeylerde bekliyoruz ileriki zamanlarda sonuçta yazılım bence yapılabilir
Android kullanan firmaların telefonlara yazdığı kodlar ile yüksek puan alan cihazları da gördük, birinci testte 32000 puan alıp ikinci testte 34 bin puan alan uygulamaları da gördük.
i5s in işlemci test sonuçlarını incelerken bir ara bir programda 1000 civarında puan almış ve günümüzde tüm telefonlardan yüksek diye geçiyordu merak ettim bende baktım acaba aynı program varmı diye bizde tam uygulama resmide olamadıgı için benzer bir kaç şey bulmuş yanlış hatırlamıyorsam 910 civarı bir paun almıştım