Hadi itiraf edin Vodafone hayatının hatasını yaptı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Hadi itiraf edin Vodafone hayatının hatasını yaptı
Merhaba,Vodafone CepNet i sona erdirdi bence artık freezone falan Vodafone çekici yapmaz.Çok fazla müşteri kaybedecek bunu kendi de fark edecek ama artık çok geç :D Yanlışım varsa düzeltin ;)

coolasker54

coolasker54

Üye
Evet arkadaşım bu konuda haklısın ama sırf bunları söylemek için konu açman saçma olmuş bence. Yanlışım varsa düzelt :ehe

llovell

llovell

Üye
cepnet bitmedi uye alımını durdurdu ben 4 aydır kullanıyorum dun yenilendi bitene kadar devam

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Konu açmazdim hocam ama vodafone attığım maile 2 gündür yanıt vermedi belki buradan görür umut dünyası ışte :)

phasan

phasan

Üye
arkadaşlar vodafone musterı kaybını gordu be cwpnet yenıden uye alımına açıldı cepten *3636# yazın arama tusuna basın ordan 3 basın ondan sonra 18 ılerı tıklayın aylık cepnet yazısı gelene kadar gelınce cepnet sayısnı yazın cepnet uyelık yazacak ona tıklayım tamam dır

HaqperesT

HaqperesT

Üye
arkadaşlar vodafone musterı kaybını gordu be cwpnet yenıden uye alımına açıldı cepten *3636# yazın arama tusuna basın ordan 3 basın ondan sonra 18 ılerı tıklayın aylık cepnet yazısı gelene kadar gelınce cepnet sayısnı yazın cepnet uyelık yazacak ona tıklayım tamam dır

O seçenekler sadece aboneliği olanlar için var

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bence hiçte öyle abartılı abone kaybı yaşamayacak ...

Neden mi ?

Çünkü sizin bahsettiğiniz cepnet kullanıcıları pc de kullanıp ayda 4-5 GB kota dolduran kişiler. Eğer abone toplamına vurursun ne kadarlık kesim yapar ki böyle kullananlar ?
Eee ben telde kullanıyorum sınırsızdı şimdi sınırlı ondan bırakırlar illa pc de kullananlar mı bırakacak ? dersen freezone paketlerine bakarsan 250 MB ve üzeri telefondan net kullanan kişiler için gayet yeterlidir.

phasan

phasan

Üye
en ıyısı vodafone

yakup_281

yakup_281

Üye
Bence hiçte öyle abartılı abone kaybı yaşamayacak ...

Neden mi ?

Çünkü sizin bahsettiğiniz cepnet kullanıcıları pc de kullanıp ayda 4-5 GB kota dolduran kişiler. Eğer abone toplamına vurursun ne kadarlık kesim yapar ki böyle kullananlar ?
Eee ben telde kullanıyorum sınırsızdı şimdi sınırlı ondan bırakırlar illa pc de kullananlar mı bırakacak ? dersen freezone paketlerine bakarsan 250 MB ve üzeri telefondan net kullanan kişiler için gayet yeterlidir.

ya arkadaşım sınırsızın anlamı ne?madem veriyor bizde kullanacaz sanki hızıda çok iyı ya

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
ya arkadaşım sınırsızın anlamı ne?madem veriyor bizde kullanacaz sanki hızıda çok iyı ya

Hıza laf ediyorsun da bazılarında 22 GB kullandım diyor 22GB abartılı geldi bana en fazla 10 GB harcanır bence ama sonuçta saçma şekilde kullanılıyor ve diğer kullanıcıların hızıda etkileniyor sürekli yoğunluk cepnetin kapandığına sevinenlerdenim. Ama Vodafone müşteri hizmetlerinden halen nefret ediyorum.

phasan

phasan

Üye
benım memmunum musterı hızmetlerınden lazım oldumu ulasıyorum

'h716043'

'h716043'

Üye
3 senedir vodafone kullanıyorum şimdiye kadar 1 kere aradım oda 1.5 sene önce bende cepnet vardı bi ay almadım bu sefer internet hiç olmadı mh arardin bi bayan çıktı ben derdimi anlattım yapamadı bende kendisine teknik servise bağlamasını söyledim teknik servis ile toplam 30 sn konuştum adam halletti bana dediği tel şey cepnet varmıydi bende evet peki devam ediyormu dedi bende hayır dedim ozaman cepneti iptal edin olur dedi bende iptal ettim oldu yani sözün özü arayınca teknik bi sorun ise teknik servisi isteyin

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bugünden bir örnek vereceğim Vodafone tam 4 ay önce bir konudan tam 3 mail attım bide geçen hafta attım ne geri aradılar ne de mail attılar. Bugün Turkcell e bir yazı yazdım birşey sormak amaçlı gün içinde 3 mail attım ve 3 maile de gün içinde toplam 3 saatlik zaman diliminde her birine ayrı ayrı cevap aldım. Daha önce de facebook sayfasından yazmıştım uzun da bir yazıydı 10 dk içinde geri aramışlardı. Vodafone müşteri hizmetlerinin adı geçmez Turkcell müşteri hizmetlerinin yanında ...

Birde şunu anlatayım Blackberry kullanıyorum geçen gün BİS paketi açtırmak için Vodafone müşteri hizmetlerini aradım bayana söylüyorum ücretide 6,90 TL dedim bana hattınızda yeterli bakiye yok ondan olmuyor dedi bende 12 TL var hattımda nasıl olmuyor dedim ücreti 17 TL diyo ben değil o faturalı hat için diyorum benim faturalı değil diyorum bekletti biraz sonra yine aynı şeyi tekrarladı internet sitenize girip bakar mısınız dedim adımlarıda tek tek söyledim yine bekletti biraz sonra vay efendim özür dilermiş yanlış bilgilendirme yapmış ... Cahil bir müşteri hizmetleri var üstüne üstlük ben bilinçli bir kullanıcıyım yönlendiriyorum başkası olsa aaa 17 TL ymiş ben vazgeçtim diyebilir yada nasıl yapacaksa artık TL olsa o fiyattan paketi alabilir. Kesinlikle güvenmiyorum Vodafone'ye.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Hıza laf ediyorsun da bazılarında 22 GB kullandım diyor 22GB abartılı geldi bana en fazla 10 GB harcanır bence ama sonuçta saçma şekilde kullanılıyor ve diğer kullanıcıların hızıda etkileniyor sürekli yoğunluk cepnetin kapandığına sevinenlerdenim. Ama Vodafone müşteri hizmetlerinden halen nefret ediyorum.

Bu cepnet ilk çıktığında iyiydi hızlıydı o zamanlar 1 ayda 18 gb dosya indirdiğimi bilirim gerçi şimdi yavaşta idare ediyorum yeter müzik ha 20 saniye de inmiş ha 3 dkta inmiş nolacak sonuçta inmiş :)

----------Eklendi @ 22:23:34 ---------- Yazıldı @ 22:22:25 ----------

cepnet benim pcde kullandığım ilk internetim olmuştu o yüzden o kadar kota harcamıştım yılların acısını çıkardım :)

----------Eklendi @ 22:25:27 ---------- Yazıldı @ 22:23:34 ----------

Merhaba,Vodafone CepNet i sona erdirdi bence artık freezone falan Vodafone çekici yapmaz.Çok fazla müşteri kaybedecek bunu kendi de fark edecek ama artık çok geç :D Yanlışım varsa düzeltin ;)

Geri mi kaldırdı 3636 dan yoksa. Freezone iyi hacı bana göre geçen gün 10 lira yükledim 100 mms, 100 sms, 100 mb net, 100 dk heryöne konuşma verdi

tempestshine

tempestshine

Üye
Bu cepneti zaten hiç anlamadım.Turkcell'den Vodafone'a geçtim.Bin pişman oldum.Vodafone'da hizmet sıfır :kotu:

----------Eklendi @ 13:11:20 ---------- Yazıldı @ 13:09:44 ----------

Bugünden bir örnek vereceğim Vodafone tam 4 ay önce bir konudan tam 3 mail attım bide geçen hafta attım ne geri aradılar ne de mail attılar. Bugün Turkcell e bir yazı yazdım birşey sormak amaçlı gün içinde 3 mail attım ve 3 maile de gün içinde toplam 3 saatlik zaman diliminde her birine ayrı ayrı cevap aldım. Daha önce de facebook sayfasından yazmıştım uzun da bir yazıydı 10 dk içinde geri aramışlardı. Vodafone müşteri hizmetlerinin adı geçmez Turkcell müşteri hizmetlerinin yanında ...

Birde şunu anlatayım Blackberry kullanıyorum geçen gün BİS paketi açtırmak için Vodafone müşteri hizmetlerini aradım bayana söylüyorum ücretide 6,90 TL dedim bana hattınızda yeterli bakiye yok ondan olmuyor dedi bende 12 TL var hattımda nasıl olmuyor dedim ücreti 17 TL diyo ben değil o faturalı hat için diyorum benim faturalı değil diyorum bekletti biraz sonra yine aynı şeyi tekrarladı internet sitenize girip bakar mısınız dedim adımlarıda tek tek söyledim yine bekletti biraz sonra vay efendim özür dilermiş yanlış bilgilendirme yapmış ... Cahil bir müşteri hizmetleri var üstüne üstlük ben bilinçli bir kullanıcıyım yönlendiriyorum başkası olsa aaa 17 TL ymiş ben vazgeçtim diyebilir yada nasıl yapacaksa artık TL olsa o fiyattan paketi alabilir. Kesinlikle güvenmiyorum Vodafone'ye.

Müşteri hizmetleri cahil.Dediğim gibi vodafone'da hizmet sıfır :kotu:

cyber

cyber

Üye
vodafone 0.face yi de kaldırdı iyice sömürecek bizi kaçıyorum ben vodafone dan

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Keşke konu sadece Vofafone'da bitse. TTnet, Turkcell, Avea ve diğer servis sağlayıcıların hepsi bizi sömürmek için varlar. Artık başa gelen çekilir dicez.

fatih_yurt

Üye
0.face kalktı resımlı face uygulaması bedava oldu

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
vodafone 0.face yi de kaldırdı iyice sömürecek bizi kaçıyorum ben vodafone dan

0.facebook.com 'u Vodafone kaldırdı denemez. Bahsedilen site Facebook operatörlerle anlaşma yaparak ücretsiz hale getirmekte yani bu facebook un yaptığı anlaşmalara bağlı birşey ayrıca bu anlaşma tüm operatörlerde bitti.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
bence de doğru vodafone bu cepnet yüzünden baya üye aldı şimdi bunu kapatırlarsa baya müşteri kaybeder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt