hadi herkes bi rüyasını anlatsın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
outofdark

outofdark

Üye
    Konu Sahibi
hadi herkes bi rüyasını anlatsın
hadi ama!

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
ben izmirdeymişim emma watsonu görmüşüm sonra kılıçlı bir adam beni kovalıyormuş :D Harry Potter Ölüm Yadigarları Bölüm 2 izledikten sonra gördüm bu rüyayı :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kıyamet gününü gördüm. Ama bildiğiniz şekilde değil. Mahşerin 4 atlıları ve bir sürü canavar gelmişti. 4 atlıdan biriyle beraberdim. Saklana saklana onun dev kılıcını arıyorduk. Bulursa kıyameti getiren canavarlarla savaşacaktı. Fakat kılıçtan önce canavarlardan biri bizi buldu ve "Aaahh. Sabah olmuş. Meğer rüyamış" :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben izmirdeymişim emma watsonu görmüşüm sonra kılıçlı bir adam beni kovalıyormuş :D Harry Potter Ölüm Yadigarları Bölüm 2 izledikten sonra gördüm bu rüyayı :D

hortkuluk falan mı arıyordun??:ehe

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
ben bi köydeydim ve karşımda çok heybetli bir dağ vardı sonra arkadaşımla bakarken dağ birden patlamaya başladı,o anki ses çok şiddetli idi neyse topraklar felan çökmüş kalktığımda köy möy kalmamıştı arkadaşımın cesedini budum sonra şehire gittiğimde her yer patlamıştı sadece birkaç kişi vardı uyandım

outofdark

outofdark

Üye
    Konu Sahibi
terminator dizisinden cameren vardı(kadın) beni koruyordu.daha sonra yolculuğa çıktık arkadaşlarımla ama gemi yolculuğu ve gemi asfalt'da gidiyordu.daha sonra limuzin'le geri döndük ve dönerken yanımızda arthur'da vardı(yumurack ve trt çocuk'da çıkan çizgi filmdeki arthur)daha sonra polisler geldi görünmez olduk ormana kaçtık :ehe:

Devamını boşverin :ehe:

Kedi Yavrusu

Üye
rüyamda böyle uçurumun kenarındaydım düştüm bi şey olmadı. Sonra rüya olduğunu anladım (bkz. Rüya kontrolü) ve istediğim herşeyi yaptım :naughty:

Style72

Üye
dün rüya içinde rüya gördüm.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Halı sahadayım bana pas attılar ve her zaman ki gibi dediler bana ben de taktiği bilmiyorum kabataslak vurdum topa ayağım kırıldı :zzz: O anda uyandım :)

jackalmami

jackalmami

Üye
çok seyrek rüya görürüm ama gördüğüm zamanda görmediklerimin acısını çıkarırım:D her rüyadan uyanışımda nefes nefese kalırım o derece atraksiyonlu olur:) mesela bi ara kaldığım eskiden kaldığım yurdu eli bıçaklı onlarca karateci basmıştı. Bende hepsini teker teker dövüşerek indirmiştim. En son bi tane kadın kaldı onunla baya bi mücadele ettim tam koluma bıçağı soktu o zaman uyanmıştım. Bi ara ailemi dört tane vampir görünümlü yaratıklar ellerinde uzilerle rehin almıştı. Kurtarmıştım ailemi:) zaten aksiyonu seven insanım rüyada da görünce çok hoşuma gidiyor:)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
koşuyorum sürekli. Hâlâ öyle işte

__xXx__

__xXx__

Üye
bir gün rüyamda maybach exelero ya bindiğimi gördüm ulan dedim ya 8.000.000$ harbiden altımda yada rüya sonra bi kendime geldim annemin kedisi suratımı yaliyor:zzz:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
almanya milli takiminda oynuyodum low beni oyuna almisti macta sabri gibi oynayinca uyanmistim bide iq su yuksek olanlar cok ruya gorurmus mesela ben

man20

man20

Üye
rüyamda, AVM'deki bi mağazaya giriyorum. ordan ruj ve oje bakıyordum sonra bi ses duydum arkamı döndüm sora tekrar önüme baktığımda herşey gitmişti mağazadaki kadında gitmişti. sora tekrar sesler duyuyorum ve koşmaya başlıyorum. koşarken bi uçurum görüyorum ve duruyorum arkama bakıyorum bi baktımki arkamda da yol mol hiç bişi yok orda hareketsiz bi şekilde tıkılı kalmıştım. sora havaya bakıyorum bi yüz bana doğru hızlı bi şekilde bıçakla geliyor. ama çok korkunç bi yüzü vardı. tam dibime geldi ilk bıçağı salladığında eğildim kurtuldum o hamleden 2. hamlede tam öldürüyordu beni ve uyandım.

ogedayokan

ogedayokan

Üye
rüyamda, AVM'deki bi mağazaya giriyorum. ordan ruj ve oje bakıyordum sonra bi ses duydum arkamı döndüm sora tekrar önüme baktığımda herşey gitmişti mağazadaki kadında gitmişti. sora tekrar sesler duyuyorum ve koşmaya başlıyorum. koşarken bi uçurum görüyorum ve duruyorum arkama bakıyorum bi baktımki arkamda da yol mol hiç bişi yok orda hareketsiz bi şekilde tıkılı kalmıştım. sora havaya bakıyorum bi yüz bana doğru hızlı bi şekilde bıçakla geliyor. ama çok korkunç bi yüzü vardı. tam dibime geldi ilk bıçağı salladığında eğildim kurtuldum o hamleden 2. hamlede tam öldürüyordu beni ve uyandım.

Yorgan kisa gelince olur öyle seyler :D

TheQurban

Üye
Tam senaryoluk rüyalara devam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt