ben izmirdeymişim emma watsonu görmüşüm sonra kılıçlı bir adam beni kovalıyormuşHarry Potter Ölüm Yadigarları Bölüm 2 izledikten sonra gördüm bu rüyayı
![]()

:
:hayır evimi arıyordum![]()

her rüyadan uyanışımda nefes nefese kalırım o derece atraksiyonlu olur
mesela bi ara kaldığım eskiden kaldığım yurdu eli bıçaklı onlarca karateci basmıştı. Bende hepsini teker teker dövüşerek indirmiştim. En son bi tane kadın kaldı onunla baya bi mücadele ettim tam koluma bıçağı soktu o zaman uyanmıştım. Bi ara ailemi dört tane vampir görünümlü yaratıklar ellerinde uzilerle rehin almıştı. Kurtarmıştım ailemi
zaten aksiyonu seven insanım rüyada da görünce çok hoşuma gidiyor
rüyamda, AVM'deki bi mağazaya giriyorum. ordan ruj ve oje bakıyordum sonra bi ses duydum arkamı döndüm sora tekrar önüme baktığımda herşey gitmişti mağazadaki kadında gitmişti. sora tekrar sesler duyuyorum ve koşmaya başlıyorum. koşarken bi uçurum görüyorum ve duruyorum arkama bakıyorum bi baktımki arkamda da yol mol hiç bişi yok orda hareketsiz bi şekilde tıkılı kalmıştım. sora havaya bakıyorum bi yüz bana doğru hızlı bi şekilde bıçakla geliyor. ama çok korkunç bi yüzü vardı. tam dibime geldi ilk bıçağı salladığında eğildim kurtuldum o hamleden 2. hamlede tam öldürüyordu beni ve uyandım.

Tam senaryoluk rüyalara devamrüyamda, AVM'deki bi mağazaya giriyorum. ordan ruj ve oje bakıyordum sonra bi ses duydum arkamı döndüm sora tekrar önüme baktığımda herşey gitmişti mağazadaki kadında gitmişti. sora tekrar sesler duyuyorum ve koşmaya başlıyorum. koşarken bi uçurum görüyorum ve duruyorum arkama bakıyorum bi baktımki arkamda da yol mol hiç bişi yok orda hareketsiz bi şekilde tıkılı kalmıştım. sora havaya bakıyorum bi yüz bana doğru hızlı bi şekilde bıçakla geliyor. ama çok korkunç bi yüzü vardı. tam dibime geldi ilk bıçağı salladığında eğildim kurtuldum o hamleden 2. hamlede tam öldürüyordu beni ve uyandım.