PriZm Üye Mem_et' Alıntı: Buyrun galiba iyi gibi... Genişletmek için tıkla ... Daha iyi olması gerekli.
Mem_et Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Daha iyi olması gerekli. Genişletmek için tıkla ... İyi olmamasının sebebi ne olabilir bilgin yok....Yada Ne yapılabilir..
~N.A.W.Y~' Alıntı: Daha iyi olması gerekli. Genişletmek için tıkla ... İyi olmamasının sebebi ne olabilir bilgin yok....Yada Ne yapılabilir..
TheMadness Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Daha iyi olması gerekli. Genişletmek için tıkla ... Ben ortama müdahale etmeden ve governor değiştirmeden 23k civarı yapmıştım
~N.A.W.Y~' Alıntı: Daha iyi olması gerekli. Genişletmek için tıkla ... Ben ortama müdahale etmeden ve governor değiştirmeden 23k civarı yapmıştım
PriZm Üye TheMadness' Alıntı: Ben ortama müdahale etmeden ve governor değiştirmeden 23k civarı yapmıştım Genişletmek için tıkla ... Governor performance olmadığı sürece benchmarklarda fazla artış göstermiyor
TheMadness' Alıntı: Ben ortama müdahale etmeden ve governor değiştirmeden 23k civarı yapmıştım Genişletmek için tıkla ... Governor performance olmadığı sürece benchmarklarda fazla artış göstermiyor
PriZm Üye Mem_et' Alıntı: İyi olmamasının sebebi ne olabilir bilgin yok....Yada Ne yapılabilir.. Genişletmek için tıkla ... 1)Arka planda çalışan uygulama olmamalı 2)Telefon birkaç günden beri açıksa benchmarka sokmadan önce kapatıp açmanın yararı var 3)Telefon soğukken testten geçirilirse genelde daha yüksek skor çıkar Root yapmadan yapabileceklerin bunlar.
Mem_et' Alıntı: İyi olmamasının sebebi ne olabilir bilgin yok....Yada Ne yapılabilir.. Genişletmek için tıkla ... 1)Arka planda çalışan uygulama olmamalı 2)Telefon birkaç günden beri açıksa benchmarka sokmadan önce kapatıp açmanın yararı var 3)Telefon soğukken testten geçirilirse genelde daha yüksek skor çıkar Root yapmadan yapabileceklerin bunlar.
The Shadow Üye -qarapapaq-' Alıntı: Antutu yükledim demin, poor device dedi, Ben bunu test etmem dedi :/ Genişletmek için tıkla ... vicdansız antutuya da bak sen artık cihaz seçmeye başlamış
-qarapapaq-' Alıntı: Antutu yükledim demin, poor device dedi, Ben bunu test etmem dedi :/ Genişletmek için tıkla ... vicdansız antutuya da bak sen artık cihaz seçmeye başlamış
Invoke Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: hahah Genişletmek için tıkla ... poor diyo bana Bence iyi skor aldım O.o
PriZm Üye -qarapapaq-' Alıntı: poor diyo bana Bence iyi skor aldım O.o Genişletmek için tıkla ... Merak ettim acaba 1000 civarı puan alanlara ne diyor bi ara cihazı 200-400 mhz ye uc yapıp denemem lazım
-qarapapaq-' Alıntı: poor diyo bana Bence iyi skor aldım O.o Genişletmek için tıkla ... Merak ettim acaba 1000 civarı puan alanlara ne diyor bi ara cihazı 200-400 mhz ye uc yapıp denemem lazım
Invoke Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Merak ettim acaba 1000 civarı puan alanlara ne diyor bi ara cihazı 200-400 mhz ye uc yapıp denemem lazım Genişletmek için tıkla ... Dur ben denerim, birazdan
~N.A.W.Y~' Alıntı: Merak ettim acaba 1000 civarı puan alanlara ne diyor bi ara cihazı 200-400 mhz ye uc yapıp denemem lazım Genişletmek için tıkla ... Dur ben denerim, birazdan
PriZm Üye -qarapapaq-' Alıntı: Dur ben denerim, birazdan Genişletmek için tıkla ... Bi dene bakalım merak ettim
-qarapapaq-' Alıntı: Dur ben denerim, birazdan Genişletmek için tıkla ... Bi dene bakalım merak ettim
Invoke Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Bi dene bakalım merak ettim Genişletmek için tıkla ... Akşam paylaşırım, şimdi çıkmam gerek
~N.A.W.Y~' Alıntı: Bi dene bakalım merak ettim Genişletmek için tıkla ... Akşam paylaşırım, şimdi çıkmam gerek