__xXx__ Üye vapur dumanı' Alıntı: bu sefer hepsinden daha eğlenceli olucak.Garantisini şimdiden verebilirim Genişletmek için tıkla ... özendirmesen olmuyor demi gelemeyen var ablacan
vapur dumanı' Alıntı: bu sefer hepsinden daha eğlenceli olucak.Garantisini şimdiden verebilirim Genişletmek için tıkla ... özendirmesen olmuyor demi gelemeyen var ablacan
vapur dumanı Üye Konu Sahibi __xXx__' Alıntı: özendirmesen olmuyor demi gelemeyen var ablacan Genişletmek için tıkla ... geldiğin zaman arayı kapatırız artık
__xXx__' Alıntı: özendirmesen olmuyor demi gelemeyen var ablacan Genişletmek için tıkla ... geldiğin zaman arayı kapatırız artık
__xXx__ Üye vapur dumanı' Alıntı: geldiğin zaman arayı kapatırız artık Genişletmek için tıkla ... inşallah
vapur dumanı Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: Biz tarih belirlemiş miydik? Genişletmek için tıkla ... 7 Nisan Cumartesi saat 17:00 dedik ama
minoo' Alıntı: Biz tarih belirlemiş miydik? Genişletmek için tıkla ... 7 Nisan Cumartesi saat 17:00 dedik ama
minoo Üye Ooo cuma günü de Zülfü Livaneli konserindeyim Çok pis geziyorum bu aralar yahu Tamam balım bana uyar.
Ooo cuma günü de Zülfü Livaneli konserindeyim Çok pis geziyorum bu aralar yahu Tamam balım bana uyar.
pelın_ minoo' Alıntı: Bu da demek oluyo ki en az 11'e kadar Kadıköy'deyiz Esra, sen, ben.. Genişletmek için tıkla ... ya ben yine 8 de çıkmaya çalısıyım baklım çıkabılırsem ama kızım 17 demişte kım kkım gelıyo kendı kendımızemı bulusuyoz anlamdım kı
minoo' Alıntı: Bu da demek oluyo ki en az 11'e kadar Kadıköy'deyiz Esra, sen, ben.. Genişletmek için tıkla ... ya ben yine 8 de çıkmaya çalısıyım baklım çıkabılırsem ama kızım 17 demişte kım kkım gelıyo kendı kendımızemı bulusuyoz anlamdım kı
pelın_ minoo' Alıntı: Gelen sağlar bizimdir Genişletmek için tıkla ... hüseyin'e gidersiniz yavru ben gelemesemde
minoo' Alıntı: Gelen sağlar bizimdir Genişletmek için tıkla ... hüseyin'e gidersiniz yavru ben gelemesemde
vapur dumanı Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: Bu da demek oluyo ki en az 11'e kadar Kadıköy'deyiz Esra, sen, ben.. Genişletmek için tıkla ... o zaman akıcaz gecelere diyorum bende vakit bol ama neden 23:00 kısıtladın yavrum.Olmazsa bizde kalırsın.Erken o saat
minoo' Alıntı: Bu da demek oluyo ki en az 11'e kadar Kadıköy'deyiz Esra, sen, ben.. Genişletmek için tıkla ... o zaman akıcaz gecelere diyorum bende vakit bol ama neden 23:00 kısıtladın yavrum.Olmazsa bizde kalırsın.Erken o saat
minoo Üye vapur dumanı' Alıntı: o zaman akıcaz gecelere diyorum bende vakit bol ama neden 23:00 kısıtladın yavrum.Olmazsa bizde kalırsın.Erken o saat Genişletmek için tıkla ... Bostancı'daysa olur bebeğim
vapur dumanı' Alıntı: o zaman akıcaz gecelere diyorum bende vakit bol ama neden 23:00 kısıtladın yavrum.Olmazsa bizde kalırsın.Erken o saat Genişletmek için tıkla ... Bostancı'daysa olur bebeğim
minoo Üye vapur dumanı' Alıntı: o zaman akıcaz gecelere diyorum bende vakit bol ama neden 23:00 kısıtladın yavrum.Olmazsa bizde kalırsın.Erken o saat Genişletmek için tıkla ... Hii kız bizimkilere söyledim, izni aldım. Bak sizdeyim cumartesi gecesi
vapur dumanı' Alıntı: o zaman akıcaz gecelere diyorum bende vakit bol ama neden 23:00 kısıtladın yavrum.Olmazsa bizde kalırsın.Erken o saat Genişletmek için tıkla ... Hii kız bizimkilere söyledim, izni aldım. Bak sizdeyim cumartesi gecesi