Tuba.Erva Üye Konu Sahibi necmati16' Alıntı: hadi bakalım hayırlı ola kolay gele Genişletmek için tıkla ... saol
'Davut Üye Tuba_erva' Alıntı: olur bugün git yarın gel Genişletmek için tıkla ... Benim işim var zaten Bugün gitsem hiç gelmem...
Tuba_erva' Alıntı: olur bugün git yarın gel Genişletmek için tıkla ... Benim işim var zaten Bugün gitsem hiç gelmem...
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi Davut™;2488876' Alıntı: Benim işim var zaten Bugün gitsem hiç gelmem... Genişletmek için tıkla ... takıl kafana göre ozaman
Davut™;2488876' Alıntı: Benim işim var zaten Bugün gitsem hiç gelmem... Genişletmek için tıkla ... takıl kafana göre ozaman
Necmati Üye Tuba_erva' Alıntı: takıl kafana göre ozaman Genişletmek için tıkla ... ay herkes işiyle hava atıyo bende atıyım
Tuba_erva' Alıntı: takıl kafana göre ozaman Genişletmek için tıkla ... ay herkes işiyle hava atıyo bende atıyım
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi hrn_07' Alıntı: tuba ablacım hayırlı olsun makarna yaparsın artık orda Genişletmek için tıkla ... tesekkürler...azcık beklesınler ögleden sonra gıtcem görüşmeye
hrn_07' Alıntı: tuba ablacım hayırlı olsun makarna yaparsın artık orda Genişletmek için tıkla ... tesekkürler...azcık beklesınler ögleden sonra gıtcem görüşmeye
Necmati Üye Tuba_erva' Alıntı: tesekkürler...azcık beklesınler ögleden sonra gıtcem görüşmeye Genişletmek için tıkla ... işte bu türk kadını hiçkimseye boyun eğmez
Tuba_erva' Alıntı: tesekkürler...azcık beklesınler ögleden sonra gıtcem görüşmeye Genişletmek için tıkla ... işte bu türk kadını hiçkimseye boyun eğmez
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi necmati16' Alıntı: işte bu türk kadını hiçkimseye boyun eğmez Genişletmek için tıkla ... aynen ya aslında sımdı ögle oldu ancak uyandım yemek saatidir hastanede ancak 1 de gelırler onları mı beklıycem onlar beklesın benı
necmati16' Alıntı: işte bu türk kadını hiçkimseye boyun eğmez Genişletmek için tıkla ... aynen ya aslında sımdı ögle oldu ancak uyandım yemek saatidir hastanede ancak 1 de gelırler onları mı beklıycem onlar beklesın benı
Necmati Üye Tuba_erva' Alıntı: aynen ya aslında sımdı ögle oldu ancak uyandım yemek saatidir hastanede ancak 1 de gelırler onları mı beklıycem onlar beklesın benı Genişletmek için tıkla ... bende yemeğe çıkçaktımda vazgeçtim ofiste yiyek maxicep e girek seni nasıl olsa beklerler
Tuba_erva' Alıntı: aynen ya aslında sımdı ögle oldu ancak uyandım yemek saatidir hastanede ancak 1 de gelırler onları mı beklıycem onlar beklesın benı Genişletmek için tıkla ... bende yemeğe çıkçaktımda vazgeçtim ofiste yiyek maxicep e girek seni nasıl olsa beklerler
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi necmati16' Alıntı: bende yemeğe çıkçaktımda vazgeçtim ofiste yiyek maxicep e girek seni nasıl olsa beklerler Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun
necmati16' Alıntı: bende yemeğe çıkçaktımda vazgeçtim ofiste yiyek maxicep e girek seni nasıl olsa beklerler Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi kolaj06' Alıntı: ben de bekliyordum... hayırlı haberi alacaz diye bi baktım.... hala bişey yok... Genişletmek için tıkla ... geldimmmmmmmmmmmmmmmmm.. yenidoğan yoğun bakım hemşiresi karsınızda bir kız daha gelmıstı basvuru ıcın onu servise verdıler..cocuk servısınde calıstıgım ıcın beni yenıdogan yogun bakıma aldılar
kolaj06' Alıntı: ben de bekliyordum... hayırlı haberi alacaz diye bi baktım.... hala bişey yok... Genişletmek için tıkla ... geldimmmmmmmmmmmmmmmmm.. yenidoğan yoğun bakım hemşiresi karsınızda bir kız daha gelmıstı basvuru ıcın onu servise verdıler..cocuk servısınde calıstıgım ıcın beni yenıdogan yogun bakıma aldılar
kol@j Üye bacım çok memnun olduk.... Allah hayırlı uğurlu etsin... inşallah sağlam bir yerdir... dualarımız seninle....
bacım çok memnun olduk.... Allah hayırlı uğurlu etsin... inşallah sağlam bir yerdir... dualarımız seninle....
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi kolaj06' Alıntı: bacım çok memnun olduk.... Allah hayırlı uğurlu etsin... inşallah sağlam bir yerdir... dualarımız seninle.... Genişletmek için tıkla ... saol abi --------------- Ekleme --------------- jeki01' Alıntı: hayırlısı olsun. kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... saol
kolaj06' Alıntı: bacım çok memnun olduk.... Allah hayırlı uğurlu etsin... inşallah sağlam bir yerdir... dualarımız seninle.... Genişletmek için tıkla ... saol abi --------------- Ekleme --------------- jeki01' Alıntı: hayırlısı olsun. kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... saol
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi beykozluzeko' Alıntı: HLL sana iş hayatında başarılar dilerim Genişletmek için tıkla ... tesekkürler