• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Hadi Bakalım Yine İyisiniz Bu Club Müziği de Benden girmeyen pişman olur herkeze duyurulr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dj-tur@n

Üye
    Konu Sahibi
Hadi Bakalım Yine İyisiniz Bu Club Müziği de Benden girmeyen pişman olur herkeze duyurulr
Abicim link allta ister dinle ister indir

dJ_turH@N Club MiİİİİİİXXXX

Ayrıntı : Belki müziği bilen vardır ama efekler bana aittir söliyim...

Kendi yapımımdır...
Biyorum ekleyin yeter...

Tepkiler: by_frtn_10

mihman

Üye
krdeş ellerine sağlık güzel parça

Catty

Emekli Yönetici
Teşekküer Kopmalık kafayı sallamak öyle sarıyo ki

JaNbErG

Emekli Yönetici
olmamıs sarkıda hata var sonlarında.daha iyi olabılırdı hemen foruma koyman iyi olmamıs bence düzelt tekrar

bassların sesini çok açmısın gerisayım olayı iyi değil olmasada olurdu

dj-tur@n

Üye
    Konu Sahibi
Tmm janberg aslında bozuklugu ısteyemeyerek yaptım ama fazla sorun olmaz diyodum demekkı olmus bassı bılerek actım cunku club muzıgı yanı ama artık bende normal dj in üstünü geçtim sanıyorum cunku 2 senedır bu ısteyım 13 yasında basladım 15 yasındayım su anda yanı ama senden bı bolum istiyorum jingle bölümü yanı yenı konu cunku herkez jıngleyi guzel yapamıyor ıstek jıngle bolumu yap herkez istesin bende koyarım herkez koyar yanı ok kardeş demicem ok janberg abi ?
hadii eyvallahh

Güzel olmuş yaa bak şu kerataya neler yapmış Emeğine sağlık

R.carlos

Üye
Abicim bi yorum yapınyhaw okadar indirmizsiniz bi yorum sadece bi yorum yha yapmayın böyle eğer yorum yaparsanız yükselme veya inme şansım var lütfen...

hilcen

Üye
:P hahahaaa herif bladenin içine etmiş resmen ingilizce saymayı öğrenio süper

hepsini dinleyemedim ama bana göre olmasa da böyle parçalar güzel emeğine sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...