Hacksiz ve signed widgetleri üst konu olarak bir başlıkta toplayalım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yoIcu

yoIcu

Üye
    Konu Sahibi
Hacksiz ve signed widgetleri üst konu olarak bir başlıkta toplayalım...
Arkadaşlar, widgetler signed ve unsigned - hacksiz hackli ayrılıyor. Açılan başlıklarda karışık bir şekilde duruyor.

Moderatörlerimiz hacksiz ve signed widgetler için üst konu olarak bir başlık olsa veya widgetler alt başlık 2 ye ayrılsa...

• Beğen
Tepkiler: ali.oren ve yutkun

realplayer2

realplayer2

Üye
güzel bi fikir ama açılan konu başlıklarında zaten signed mi değil mi belirtiliyo ha dediğin gibi olsa iyi olmaz mı olur tabi

• Beğen
Tepkiler: yutkun
yutkun

yutkun

Üye
bencede ayrı olsun katılıyorum sana umarım yönetim konuya el atar saygılarımla teşekkürler

kaplan4680

kaplan4680

Üye
widgetleri hacksz cihazlar içinde düzenleyin lütfen

ByRedox

ByRedox

Üye
olmasın cünkü benim tel hacklı ama su zoeunlu tutulsun signed yada un... Diye bence cünkü o zaman bi unsignede gir bi signed bas olmaz telden giriyorum iyi olmaz eziyet gelir...

yoIcu

yoIcu

Üye
    Konu Sahibi
güzel bi fikir ama açılan konu başlıklarında zaten signed mi değil mi belirtiliyo ha dediğin gibi olsa iyi olmaz mı olur tabi

Her paylaşım yapan arkadaşlar konu başlığında belirtse amenna. Ama bazı arkadaşlar konu başlığında değilde konuya girdikten sonraki içerikte bunu belirtiyor. Bizlerin paylaşım yaparken başlıkta hackli hacksiz veya signed unsigned olarak belirtmemiz.

Diyelim ki ilk defa hacksiz ve signed widget (veya tam tersi) arayan bir kişi widgetler bölümüne girdi. Ona uyan bütün paylaşımları bulması ve yararlanması ne kadar zaman alır..?

keys1903

keys1903

Üye
+1 super olur

realplayer2

realplayer2

Üye
aynı şey bütün uygulamalar ve oyunlar için de olmak zorunda ama sadece widgetlere indirgemek doğru olmaz gibi geldi bana yanlış anlamayın bende sürekli mobilden takip ediyorum forumu bazen bende kafayı yiyorum boyutu büyük bişi indiriyorum indirene kadar bi saat sürüyo hop sertifika hatası boşa gitti o kadar zaman ve veri kotası. Bence konu başlıklarında signed olup olmadığının belirtilmesi zorunlu olsun yeter sanki

• Beğen
Tepkiler: ali.oren
hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaşlar bence signed beklemektense telinizi hackleyin emin olun telinizden daha fazla zevk alacaksınız ben isterim ki herkes rahatça istediği uygulamayı signed dir unsigneddir ayırt etmeden yüklesin ama malesef bu mümkün değil adamlar 2048 bit şifreleme kullanmışlar yani bunun önüne geçebilmenin tek yolu hack yapmak yada çeşitli çin sitelerinden sertifika almak. Hangi yolu seçmek istiyosaniz onu seçin ama unutmayın hack yapmadığınız her dakika sizin alehinize yapın gitsin korkacak bişey yok bunda

umt07

umt07

Üye
+1 süper olur bence sadece widget için değil tabi her ana konu için

ali.oren

ali.oren

Üye
aynı şey bütün uygulamalar ve oyunlar için de olmak zorunda ama sadece widgetlere indirgemek doğru olmaz gibi geldi bana yanlış anlamayın bende sürekli mobilden takip ediyorum forumu bazen bende kafayı yiyorum boyutu büyük bişi indiriyorum indirene kadar bi saat sürüyo hop sertifika hatası boşa gitti o kadar zaman ve veri kotası. Bence konu başlıklarında signed olup olmadığının belirtilmesi zorunlu olsun yeter sanki

aynen katılıyorum

JACKSON3549

JACKSON3549

Üye
bence signed beklemektense telinizi hackleyin hem beklemekten kurtulursunuz hemde çeşitli modifikasyon widgetleri telinizde denersiniz.. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt