HacKLess ve Deneyleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gogis

gogis

Üye
boş insansın ;)

gogis

gogis

Üye

Boş insan olmam için yaptığım videoları yapacak cesareti ve emeği göstermedikçe , sen bendende boş bi insansın ;)

bunlara dayanarak demedim, yanlış anladın :) geçen kıyafet serbestliği ile alakalı bi haber yazısında yazdıklarını okumuştum bu karara orda vardım şimdi de ispatlamış oldum :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
bunlara dayanarak demedim, yanlış anladın :) geçen kıyafet serbestliği ile alakalı bi haber yazısında yazdıklarını okumuştum bu karara orda vardım şimdi de ispatlamış oldum :)
O yazımda "BOŞ İNSAN" olacak neyim vardıki ? Hiç kimse bana serbest kıyafetin zararlı olduğunu söyleyemez. Aynı şekilde okul kıyafetininde kötü bişey olduğunu söyleyemez. Ben sadece serbest kıyafet kısmını savunuyorum ve "Fakir olanlar ne giyecek " olayını ABARTANLARa karşı çıkıyorum. Sorun neyse söyle. Gerçek hayatta beni görmeden yorum yapamazsın. Sen eğer beni 1 yazımdan tanıyabiliyorsan benim diyecek hiçbişeyim kalmaz.

- - - Eklendi - - -

Özgüven ister bu ben seni destekliyorum kardeşim :oke:
Saol kardeşim. Eğlencesine yaptığım belli zaten herkeste biliyor. Sanki bütün işim gücüm buymuş (!) gibi konuşuyor bazıları. Birde gelmiş bi konudaki yazımdan benim kişiliğimi çıkarıyor , nekadar komik :kıskıs:

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

O yazımda "BOŞ İNSAN" olacak neyim vardıki ? Hiç kimse bana serbest kıyafetin zararlı olduğunu söyleyemez. Aynı şekilde okul kıyafetininde kötü bişey olduğunu söyleyemez. Ben sadece serbest kıyafet kısmını savunuyorum ve "Fakir olanlar ne giyecek " olayını ABARTANLARa karşı çıkıyorum. Sorun neyse söyle. Gerçek hayatta beni görmeden yorum yapamazsın. Sen eğer beni 1 yazımdan tanıyabiliyorsan benim diyecek hiçbişeyim kalmaz.

- - - Eklendi - - -

Saol kardeşim. Eğlencesine yaptığım belli zaten herkeste biliyor. Sanki bütün işim gücüm buymuş (!) gibi konuşuyor bazıları. Birde gelmiş bi konudaki yazımdan benim kişiliğimi çıkarıyor , nekadar komik :kıskıs:

Ben geçen yıldan beri bu çocuğu görüyorum hala çözemedim 1 yorumda tanımak ilginç :hmmm

- - - Eklendi - - -

3. Deneyi bardağı ters çevirip oturma diye okudum :kop:

gogis

gogis

Üye

- - - Eklendi - - -

insanları söyledikleri sözlerden ve yaptıkları davranışlardan tanıyabilirim, zor değil bunu Herkes yapabilir :) Illa oturup karşılıklı tavla atmamız gerekmiyor :) o konuya gelecek olursak, yazında serbestliği savunmaktan ziyade 12 yıl boyunca gururla giydiğim formaya 'amele' tarzı yakıştırma yapman da benim gözümde boş insan olduğunun kanıtı :) videolar da ispatı :)

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
insanları söyledikleri sözlerden ve yaptıkları davranışlardan tanıyabilirim, zor değil bunu Herkes yapabilir :) Illa oturup karşılıklı tavla atmamız gerekmiyor :) o konuya gelecek olursak, yazında serbestliği savunmaktan ziyade 12 yıl boyunca gururla giydiğim formaya 'amele' tarzı yakıştırma yapman da benim gözümde boş insan olduğunun kanıtı :) videolar da ispatı :)

İnsanları konuşmasıyla tanıyabildiğini iddia ediyorsun ama benim okul kıyafetini AMELE kıyafeti olarak tanımlamamı yanlış anlıyorsun. ADAM AKILLI OKU öyle gel. Ben orda diyorumki bazıları böyle hissediyor . Bazıları giyiyior kafaya takmıyor her insan değişiktir. Şahsen bana öyle geliyor bir itirazın mı var yada bir anormallikmi var? gotik kıyafetler bana güzel gelebilir sana çirkin gelir , zevke bağlı ;)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

Burası yeri değil istiyosanız yeni konu açın tartışalım.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
dostum valla özür dilerim ta o günden içimde kalmış bana diyecek başka laf düşmez rahatsız etti isem kusura bakma :)

Düşersede yeni konu açabilirsiniz bende istersen açarım sıkıntı olmaz ama burası yeri değil.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
İsmail orjinal bişey bul bende çekicem :sirit:

Jomolocco

Jomolocco

Üye
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt