hacklemek mi yoksa sertifikalamak mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djremix

Üye
    Konu Sahibi
hacklemek mi yoksa sertifikalamak mı ?
n73 me telefonum var ve ilk cıktıgı zaman dünyanın parasını bastım forumda güzel prolar var ama bazıları yuklenmiyor telefonu hacklemekten korkuyorum sonucta yapısı bozuluyor ve kıyamıyorum internetten sertifikalamak istediğimdede ör: ordan deniyorum x7215 gibi en tepede sarı zemin üzerinde hata iletisi alıyorum kendime ait web sitem ve [email protected] gibi mail uzantımla kayıtta oldum yine hata yine hata ben nasıl tek tek sertifikalıycam yada hacklesem ve sonradan hard format atsam (* yes tuşu 3 açma kapama tuşu) ile hack olan dosyalar ilk aldığım gibi eski hale gelirmi yoksa hep hacklimi kalır iyi günler

Cynical

Cynical

Üye
Formattan sonra hack etkisiz hale geliyor denediğim kadarıyla.

djremix

Üye
    Konu Sahibi
peki tek tek sertifika nasıl yapıcam yardımcı olurmusun baktım kesmiyo amannn uğraşamam dersem :) hacklerim ömden msn ile ulaşırsam harika olur bi kere anlatan olsa yaparımda verilen linklerdeki dersleri okudum ama olmadı

Fatih BaKeR

Üye
Arkadaşım hellocarbide yöntemiyle hackle. Hack yapmanın şu ana kadar bi zararını görmedim.

Cynical

Cynical

Üye
Sertifika almak konusunda bir bilgim yok. Forumda Opda.net'ten sertifika almak gibi konular var, onları denedin mi bilmiyorum. Forumdaki imzasız programların kimisini imzalı olarak internetten bulma imkanın olabilir. Örneğin ben Panoman'i imzalı şekilde baya bi aradıktan sonra bulmuştum bir yerlerde. Ama baktım olacak gibi değil, hellocarbid ile hackledim gitti. Şu ana kadar da bir zararını görmedim, aksine büyük bir azaptan kurtuldum diyebilirim. Dediğim gibi formattan sonra telefon tekrar hacksiz şekle dönüyor ama detaylı bilgim yok aynen hiç hacklenmemiş haline dönüyor mu diye.

hakan_2007

Üye
ya kardesim hacki silmek icin telefona format atman yeterli siliyor yani hack daha iyi

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Yada mobilesıgner diye program var onunla istediğin programı imzalayabilirsin.

kur

kur

Üye
haklama en kolay ve guvenilir.tek tek sertifikayla ugrasma,telefonun her yukledigin programi kontrol etmek isteyecek,hata mesajlari verecek,zaman ve emek kaybi.
NOT:ISTEDIGIN ZAMAN HARD FORMAT (ARAMA+*+3)ATARSIN TELEFONUN ORJINAL HALE GELIR....
butun yuklediklerinde silinir..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben n78 hellocarbid ile birkaç kez hackledim ama her seferinde cihazda bazı problemler oldu.örneğin mesaj geldiğinde cihaz ilk mesaj sesi gelir gelmez kendine restart atıyordu.şuan cihazımı hack yapmadan kullanıyorum ve hiçbir problemi yok.

djremix

Üye
    Konu Sahibi
hellocarbide yöntemi nasıl oluyor en kolay ve güvenlir yöntem nedir karar verdim hackliycem telefonu :)

edit

secman nasıl peki hengisini önerirsiniz

--------------- Ekleme ---------------

telefnu hacklemeye karar verdim yorumları okudum formattan sonra ve guncellemeden sonra eski halne geri dönüyormus rahatladım simdi hangi yöntemi uygulamalıyım ? her programda her sorunsuz kurulum için hangi yöntemi önerirsiniz

djremix

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar cebi hackledim, istediğimi kuruyorum sıonunda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt