Güzel. :)
place3461 Üye bende xplorenin son versiyonunu kullanıyorum ve xplore ile yeni bir sürücü açılmıyor..nasıl oluşturulmalı. Ben 5320 kullanıyorum ----------Eklendi @ 13:20:50 ---------- Yazıldı @ 13:18:14 ---------- hm demek ki ysiz olmuyor bu iş ----------Eklendi @ 13:21:21 ---------- Yazıldı @ 13:20:50 ---------- ne yapalım oturup ağlayalım artık
bende xplorenin son versiyonunu kullanıyorum ve xplore ile yeni bir sürücü açılmıyor..nasıl oluşturulmalı. Ben 5320 kullanıyorum ----------Eklendi @ 13:20:50 ---------- Yazıldı @ 13:18:14 ---------- hm demek ki ysiz olmuyor bu iş ----------Eklendi @ 13:21:21 ---------- Yazıldı @ 13:20:50 ---------- ne yapalım oturup ağlayalım artık
mstf_l Üye Konu Sahibi yeni sürücü yapılmaz kardes sadece y diski orjinalinde bulunan telefonlarda olur bu
Hasan Üye ben önceden merakımdan zys:bin burdaki exe dosyaları açıyodum ondan olabilir telefon reset atıp duruyodu çok komik sonra hard format attım kaç defa
ben önceden merakımdan zys:bin burdaki exe dosyaları açıyodum ondan olabilir telefon reset atıp duruyodu çok komik sonra hard format attım kaç defa
mstf_l Üye Konu Sahibi ondan olması imkansız glbi birseydir sen büyük ihtlmalle halüsülasyon görmüsündür