Hacked + Ofw Ve Cfw Yükleme + Modifikasyon Işlemi(cfw Hazırlama) [güncellendi 06.03.2014]

Sponsorlu Bağlantılar

meblood

Üye
NortonSymbianHackLDD.sis bir türlü yükleyemedim ilk önce uyumsuz uygulama diyor evet yükle diyorum sonra ise yerleşik bileşen hatasını alıyorum ??? Telefonum 701! Help

Emrgncy

Emrgncy

Üye
NortonSymbianHackLDD.sis bir türlü yükleyemedim ilk önce uyumsuz uygulama diyor evet yükle diyorum sonra ise yerleşik bileşen hatasını alıyorum ??? Telefonum 701! Help
telefonunu fp2 ye güncellediysen nortonu yükleyemezsin...

tuna385

tuna385

Üye
benim telefon ekranı local mode' de kaldı ne yapmalıyım?

- - - Eklendi - - -

o geçti ama şimdi beyaz ekran kaldı.

- - - Eklendi - - -

bataryayı çıkartıp yeniden taktım.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş cevaplamış :)

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
yaw metalci melek sana bir sorum var acaba kendi fwmi yaparken fw ye birden fazla mod uygulayabilirmiyim ???

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
uygularsında çakışan modlar var onlar sorun çıkarir

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
mesela çakışan modlardan ne varki ben hazırladığım cfwye 5*4 menü modu,açılışta gereksiz prog. kaldırma modu,ekranı 22 fps den 30 fps ye yükseltme modu,sertifikasız yazılımları yükleme modu ve geliştrlmiş kllanıcı arayüzüve oyun performansı modu
nu uygulamak istiyorum bunlardan çakışan olabilirmi

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum modların içinde aynı dosyalar varsa çakişır

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
yaw hacı yeni bir konu açıcam şu simgelerin filan niye gitmediğini matrixmenudata dosyasını nasıl düzenleyeceğimi öğrenmek için seni çok rahatsız ettim

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
benim bu arala ödevim var onla uğraşıyorum

vök

Üye
metalci melek windows phone8 apollo belle diye bi cfw var onu türkçe yapabilir misin veya 5800a olur mu

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
hangı telefona uyumlu? Yazmıyo mu modeli?
Ben yaparımda paylaşamam internetim sınırlı

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
o zaman olmaz
aslında olurda brz uğraşmak lazım

• Beğen
Tepkiler: vök

vök

Üye
cfw yi güzel anlatmışsın daha önce bilmiyodum bişeyler kaptım eline sağlık:tşk:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
konuyu anlayarak okuduysan ve en altta c6 port yapma var link halinde orayıda okursan ne yapman gerektiğini anlarsın sanırsam :rica:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
c5 03 kullananlar için phonix kullanımı eklenecek

henkel41

Üye
çok ama çok teşekkür ediyorum size yurt dışından gelen x6-00 16 gb telefonumun türkçe menüsü yoktu sizlerin sayesinde hem en son sürümü hemde türkçe olarak buradaki yardımlarınız sayesinde kendi kendime hallettim çok teşekkür ediyorum verdiğiniz katkılara çok güzel ve çok faydalı bir anlatım dili kullanmışsınız sizleri tebrik ediyorum sağolun var olun murat aslan

Üst Alt