Hacked + Ofw Ve Cfw Yükleme + Modifikasyon Işlemi(cfw Hazırlama) [güncellendi 06.03.2014]

evet direk ofw yi indirp oynama yapamazsın kilidini açman gerekir bunlar kilidi açılmış ve modlamaya uygun hale getirilmiş ofw ler Rambo_Ft hazırladı

Yaptım flashladım fakat
mesela ovyi silmiştim ya ovinin adı var fakat simgesi yok bütün uygulamalar böyle onunda bir çözümü vardır?

tamam atıcağım akşam ama anladın durumu dimi?

Konu Sahibi
evet anladım durumu çözüm bulmaya çalışırım

ya ben çok mu soru soruyorum? Buda bir soru oldu
bir sorum daha var ben c6 yı modifiye edip flashladım tam ekran klavye gitmiş nasıl düzelticeğim

Konu Sahibi
verdiğim mod paketlerinden birinde tam ekran lavye modu vardı sanırım

nfe ile rofs2 yi açtıktan sonra Private\200113DD\content klasörüne git 01 ve 14 diye 2 klasör olcak bunlarin içindeki not defterini aç ovi ile ilgili şeyleri sil sanırım bu sorununu çözer

Konu Sahibi
eğer modu bulamadysan bunu indir

----------Eklendi @ 19:47:06 ---------- Yazıldı @ 19:45:40 ----------

işe yarayıp yaramadığınıda yazarsan yaradıysa konuya eklicem de

benim monitör bozuk lcd ye bağladım pc yi babam vermiyor 11 gibi deniyeceğim şu an mobilim

----------Eklendi @ 20:44:46 ---------- Yazıldı @ 20:43:09 ----------

ben bu konuya neden ilgi olmadığını çözemedim çok bencil millet bu kadar uğraşa bir teşekkür etmiyorlar

Konu Sahibi
aynen 600 kişi bakmış 5-6 kişi teşekkür etti emeğe saygı denen bşy yok

Ns_Lion

Üye
Lanet Olsun Süper Anlatmışsın Bilmeyenler için Aydınlatıcı bir konu. Buram buram emek kokuyor. Ellerine Sağlık.

tekrar cfw yükler gibi ama bu sefer orjinal cfw sini bulcan forumda var modifikasyon bölümüne bak

ram arttırmak için neler yapabilirim?
Bir de gömülü temaları nasıl sileceğim ?
Böyle daha çok soru soracağım kusura bakma

Konu Sahibi
mod arşivinde arka planda çalışan uygulamaları kapatma modu

kamera çıkışında ram kazanç modu

ıu modu

sor sorun değil terbiyesizlikyapmayan herkes bişeyler sorabilir

----------Eklendi @ 22:42:32 ---------- Yazıldı @ 22:25:35 ----------

ram arttırmak için neler yapabilirim?
Bir de gömülü temaları nasıl sileceğim ?
Böyle daha çok soru soracağım kusura bakma
bişey sorcam ofw üzerinde mi çalışıyosun cfw üzerinde mi

ofw de o dediğim hata yüzünden vazgeçtim cfw üzerinde çalışıyorum zaten amacım aman hazırlıyım paylaşım yapıyım filan değil kendime hazırlıyorum
Birde bazı sorunlarım var
Tam ekran klavye
Gömülü Temalar

Konu Sahibi
ofw deki sorunun neydiki

gömülü temaları yarın anlatsam? tam ekran kılavyeyi bi arkadaş halledicek oda yarına kaldı

Konu Sahibi
o portta bi hata varmış arkadaş düzeltmeye çalışcak eve gidince sana yeni portu veririm şimdi otobüsteyim